Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Diamond Bratislava TVRDÍ CHLAPI
Normal Tactiek 5-2k-ú
51% Balbezit 49%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Janček is nu in balbezit. Rákoczy onderschept slim de pass. Rákoczy met een sublieme pass. Dornič bereikt de bal nog maar net als eerste. Dornič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - TVRDÍ CHLAPI 0:1

16e minuut.
Klungelig pakt Gonchar de bal. Rákoczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákoczy passt de bal in één keer door. Dornič rent richting de bal. Dornič schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rákoczy is nu in balbezit. Rákoczy met een sublieme pass. Dornič is nu in balbezit. Dornič draait met de bal, schiet en ... Trčka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - TVRDÍ CHLAPI 0:2

26e minuut.
Hlavčík heeft problemen om de bal te vangen. Dornič onderschept slim de pass. Dornič probeert naar een medespeler te passen. Rákoczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákoczy haalt uit met een fantastische trap. Trčka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Malinák geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heretík met een snelle inworp. Bolas rent richting de bal. Bolas geeft een hoge lob. Trčka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Diamond Bratislava 75%, TVRDÍ CHLAPI 25%.
FC Diamond Bratislava - TVRDÍ CHLAPI 0:2

63e minuut.
Gengra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heretík rent richting de bal. Heretík geeft een lange en hoge pass. Bolas rent richting de bal. Bolas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kondel is nu in balbezit. Kondel met een sublieme pass. Rákoczy is nu in balbezit. Rákoczy draait met de bal, schiet en ... Trčka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - TVRDÍ CHLAPI 0:3

83e minuut.
Galbavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejník is nu in balbezit. Jasenec rent richting de bal. Olejník rent richting de bal. Olejník haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Hlavčík speelt de bal door. Inworp. Heretík met een snelle inworp. Bolas rent richting de bal. Bolas geeft een hoge lob. Paal! Trčka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - TVRDÍ CHLAPI 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Diamond Bratislava 60%, TVRDÍ CHLAPI 40%.
FC Diamond Bratislava - TVRDÍ CHLAPI 0:4