Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slepačí vývar FC CASSOVIA
442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


11e minuut.
Sluka met een snelle inworp. Hanúsek met een sublieme pass. Zahurský rent richting de bal. Gabarik rent richting de bal. Gabarik draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Walko is nu in balbezit. Walko geeft de bal voor. Muzika kan de bal niet met de borst controleren. Zahurský onderschept slim de pass. Zahurský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Adamjak rent richting de bal. Truňko geeft een lange en hoge pass. Adamjak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bogdan is nu in balbezit. Bogdan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slepačí vývar - FC CASSOVIA 0:1

37e minuut.
Strenko rent richting de bal. Hamborský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamborský geeft de bal voor. Bogdan rent richting de bal. Bogdan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Truňko kopt de bal weg. Bogdan heeft problemen om de bal te vangen. Walko is nu in balbezit. Bogdan verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdan draait met de bal, schiet en ... Chovanček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Strenko geeft een hoge lob. Radvaň kopt de bal weg. Adamjak is nu in balbezit. Dvorčák onderschept slim de pass. Dvorčák geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slepačí vývar 61%, FC CASSOVIA 39%.
Slepačí vývar - FC CASSOVIA 0:1

51e minuut.
Strenko probeert naar een medespeler te passen. Zluky rent richting de bal. Zluky speelt de bal door. Bogdan is nu in balbezit. Bogdan schiet op doel. Chovanček bokst de bal weg.

59e minuut.
Hamborský rent richting de bal. Hamborský probeert naar een medespeler te passen. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan draait met de bal, schiet en ... Chovanček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slepačí vývar - FC CASSOVIA 0:2

67e minuut.
Hamborský onderschept slim de pass. Hamborský met een sublieme pass. Bogdan probeert naar een medespeler te passen. Dvorčák is nu in balbezit. Dvorčák geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bogdan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slepačí vývar - FC CASSOVIA 0:3

74e minuut.
Kiselica geeft een hoge lob. Daar is Gabarik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabarik passt de bal in één keer door. Zahurský is nu in balbezit. Zahurský haalt uit met een fantastische trap. Braviak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Bogdan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dvorčák de bal. Dvorčák geeft de bal voor. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Truňko probeert naar een medespeler te passen. Strenko is nu in balbezit. Strenko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zahurský de bal. Zahurský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Hamborský passt de bal met de wreef. Walko rent richting de bal. Bogdan is nu in balbezit. Bogdan haalt uit met een fantastische trap. Chovanček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slepačí vývar 51%, FC CASSOVIA 49%.
Slepačí vývar - FC CASSOVIA 0:3