Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slepačí vývar AC Morovno
442 Tactiek 352 x
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.1 gemiddelde waardering 44.9
poor Schieten good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Zahurský passt de bal met de wreef. Cabañas is nu in balbezit. Cabañas passt de bal zonder na te denken. Fyfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyfe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kiselica onderschept slim de pass. Adamjak rent richting de bal. Csabra begaat een overtreding. Csabra krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Gajarský met een snelle inworp. Cabañas is nu in balbezit. Cabañas passt de bal zonder na te denken. Gajarský bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajarský geeft een lange en hoge pass. Chovanček bokst de bal weg. Daar is Fyfe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fyfe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hajtovík rent richting de bal. Kiselica begaat een overtreding. Hajtovík is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gajarský met een snel genomen vrije trap. Fyfe krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Molfetas geeft een lange en hoge pass. Daar is Walko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyfe rent richting de bal. Fyfe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slepačí vývar - AC Morovno 0:1

27e minuut.
Gajarský passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cabañas de bal. Sluka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabañas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Slepačí vývar - AC Morovno 0:2

28e minuut.
Zahurský met een sublieme pass. Gabarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Fyfe is nu in balbezit. Fyfe passt de bal in één keer door. Gajarský is nu in balbezit. Cabañas is nu in balbezit. Cabañas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gontkovský speelt de bal door. Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Walko is nu in balbezit. Cabañas onderschept slim de pass. Cabañas haalt uit met een fantastische trap. Chovanček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Fyfe passt de bal met de wreef. Walko rent richting de bal. Cabañas onderschept slim de pass. Cabañas draait met de bal, schiet en ... Chovanček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slepačí vývar - AC Morovno 0:3

43e minuut.
Kríček rent richting de bal. Kríček geeft een hoge lob. Daar is Vagaský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slepačí vývar - AC Morovno 0:4

44e minuut.
Hajtovík bereikt de bal nog maar net als eerste. Strenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Strenko met een sublieme pass. Cabañas controleert de bal met de borst. Cabañas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Strenko heeft problemen om de bal te vangen. Cabañas rent richting de bal. Cabañas passt de bal met de wreef. Fyfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyfe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slepačí vývar 78%, AC Morovno 22%.
Slepačí vývar - AC Morovno 0:4

46e minuut.
Balatov met een sublieme pass. Fyfe rent richting de bal. Strenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyfe onderschept slim de pass. Fyfe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Inworp. Csabra met de inworp. Fyfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajtovík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajtovík geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Csabra passt de bal zonder na te denken. Gajarský is nu in balbezit. Gajarský probeert naar een medespeler te passen. Fyfe is nu in balbezit. Fyfe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Cabañas rent richting de bal. Cabañas speelt de bal door. Fyfe rent richting de bal. Fyfe schiet op doel. Chovanček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slepačí vývar - AC Morovno 0:5

71e minuut.
Gontkovský rent richting de bal. Gontkovský geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Strenko de bal onder controle te krijgen. Fyfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyfe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gabarik is nu in balbezit. Gontkovský onderschept slim de pass. Gontkovský probeert naar een medespeler te passen. Cabañas is nu in balbezit. Cabañas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Molfetas speelt de bal door. Gajarský bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajarský met een sublieme pass. Fyfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyfe schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slepačí vývar 71%, AC Morovno 29%.
Slepačí vývar - AC Morovno 0:5