Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Diamond Bratislava FK Lynx
Normal Tactiek blau
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 36.5
average Schieten excellent
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


6e minuut.
Sandala rent richting de bal. Sandala passt de bal zonder na te denken. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda draait met de bal, schiet en ... Gonchar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Sochan rent richting de bal. Sochan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Malinák geeft de bal voor. Inworp. Libák met een snelle inworp. Simík is nu in balbezit. Simík speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Hlavčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala onderschept slim de pass. Sandala met een sublieme pass. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda schiet op doel. Trčka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Hlavčík is nu in balbezit. Adam onderschept slim de pass. Adam passt de bal zonder na te denken. Herda is nu in balbezit. Herda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - FK Lynx 0:1

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Sandala de bal onder controle te krijgen. Rinčo rent richting de bal. Sandala verovert de bal door een tackle van achteren. Sandala haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gonchar de bal onder controle te krijgen. Trčka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - FK Lynx 0:2

17e minuut.
Adam maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sandala kan de bal niet met de borst controleren. Sandala met een sublieme pass. Herda rent richting de bal. Herda haalt uit met een fantastische trap. Trčka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Hajdák geeft een hoge lob. Herda probeert de bal met de borst te controleren. Herda speelt de bal door. Sandala is nu in balbezit. Sandala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hajdák maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinák bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda verovert de bal door een tackle van achteren. Herda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Rinčo bereikt de bal nog maar net als eerste. Koksov onderschept slim de pass. Koksov probeert naar een medespeler te passen. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sandala is nu in balbezit. Sandala passt de bal zonder na te denken. Herda is nu in balbezit. Herda schiet op doel. Trčka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - FK Lynx 0:3

45e minuut.
Simík is nu in balbezit. Simík passt de bal in één keer door. Libák bereikt de bal nog maar net als eerste. Libák geeft een hoge lob. Herda maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Diamond Bratislava 64%, FK Lynx 36%.
FC Diamond Bratislava - FK Lynx 0:3

48e minuut.
Jasenec passt de bal in één keer door. Hajdák geeft een lange en hoge pass. Gonchar probeert de bal met de borst te controleren. Sandala rent richting de bal. Sandala schiet op doel. Trčka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sochan neemt de hoekschop. Koksov heeft problemen om de bal te vangen. Herda rent richting de bal. Herda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Sochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochan passt de bal in één keer door. Koksov met een sublieme pass. Herda is nu in balbezit. Herda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Libák met een snelle inworp. Simík is nu in balbezit. Simík speelt de bal door. Sandala rent richting de bal. Sandala haalt uit met een fantastische trap. Paal! Trčka probeert wanhopig de bal te grijpen. Herda rent richting de bal. Herda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Janček rent richting de bal. Janček probeert naar een medespeler te passen. Gonchar rent richting de bal. Herda verovert de bal door een tackle van achteren. Herda draait met de bal, schiet en ... Trčka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Herda is nu in balbezit. Herda draait met de bal, schiet en ... Trčka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Koksov rent richting de bal. Koksov met een sublieme pass. Herda heeft problemen om de bal te vangen. Sandala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala draait met de bal, schiet en ... Trčka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Malinák de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - FK Lynx 0:4

60e minuut.
Olejník bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejník passt de bal in één keer door. Hlavčík heeft problemen om de bal te vangen. Sandala rent richting de bal. Sandala schiet op doel. Trčka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - FK Lynx 0:5

61e minuut.
Libák rent richting de bal. Libák geeft een hoge lob. Sandala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala draait met de bal, schiet en ... Trčka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - FK Lynx 0:6

62e minuut.
Olejník bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala passt de bal in één keer door. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda draait met de bal, schiet en ... Trčka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Koksov verovert de bal door een tackle van achteren. Koksov met een sublieme pass. Herda rent richting de bal. Sandala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - FK Lynx 0:7

70e minuut.
Adam onderschept slim de pass. Adam geeft een hoge lob. Sandala is nu in balbezit. Sandala schiet op doel. Trčka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Diamond Bratislava - FK Lynx 0:8

71e minuut.
Jasenec rent richting de bal. Jasenec passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Malinák de bal. Herda is nu in balbezit. Herda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Hajdák passt de bal met de wreef. Libák geeft een hoge lob. Sandala is nu in balbezit. Sandala schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Timo bereikt de bal nog maar net als eerste. Koksov verovert de bal door een tackle van achteren. Koksov met een sublieme pass. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Simík passt de bal in één keer door. Hajdák bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochan rent richting de bal. Sochan geeft een lange en hoge pass. Sandala springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Diamond Bratislava 81%, FK Lynx 19%.
FC Diamond Bratislava - FK Lynx 0:8