Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DAC 1904 SPARTAK Myjava 1920
433-t Tactiek 4.4.2
64% Balbezit 36%
26% Spel op eigen helft 74%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 18.6
solid Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


8e minuut.
Tramonti onderschept slim de pass. Tramonti probeert naar een medespeler te passen. Duba heeft problemen om de bal te vangen. Sosa is nu in balbezit. Sosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Duba passt de bal met de wreef. Sosa rent richting de bal. Harčárik onderschept slim de pass. Duba verovert de bal door een tackle van achteren. Duba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DAC 1904 - SPARTAK Myjava 1920 1:0

10e minuut.
Machináč bereikt de bal nog maar net als eerste. Duba onderschept slim de pass. Harčárik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Harčárik krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Daar is Rajter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajter schiet op doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goldik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pawlaczyk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pawlaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlaczyk geeft een lange en hoge pass. Duba is nu in balbezit. Duba draait met de bal, schiet en ... Stach probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Doeltrap. Stach trapt de bal weg. Lampignano kopt de bal weg. Duba bereikt de bal nog maar net als eerste. Duba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pawlaczyk speelt de bal door. Rajter rent richting de bal. Rajter passt de bal zonder na te denken. Duba rent richting de bal. Duba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tramonti probeert naar een medespeler te passen. Lampignano heeft problemen om de bal te vangen. Lampignano met een sublieme pass. Duba is nu in balbezit. Duba draait met de bal, schiet en ... Stach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DAC 1904 - SPARTAK Myjava 1920 2:0

45e minuut.
Lampignano verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Surový. Lampignano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sosa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Goldik heeft problemen om de bal te vangen. Pawlaczyk met een sublieme pass. Duba bereikt de bal nog maar net als eerste. Duba schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAC 1904 30%, SPARTAK Myjava 1920 70%.
DAC 1904 - SPARTAK Myjava 1920 2:0

49e minuut.
Daar is Pawlaczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goldik rent richting de bal. Pawlaczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlaczyk geeft een hoge lob. Duba maakt een snoekduik en kopt de bal. Stach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DAC 1904 - SPARTAK Myjava 1920 3:0

52e minuut.
Rajter passt de bal in één keer door. Pawlaczyk is nu in balbezit. Machináč is nu in balbezit. Pawlaczyk onderschept slim de pass. Pawlaczyk geeft een lange en hoge pass. Stach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rajter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa draait met de bal, schiet en ... Harčárik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Inworp. Surový zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lampignano probeert naar een medespeler te passen. Rajter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Rajter rent richting de bal. Rajter passt de bal in één keer door. Duba is nu in balbezit. Duba haalt uit met een fantastische trap. Stach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DAC 1904 - SPARTAK Myjava 1920 4:0

69e minuut.
Fochman onderschept slim de pass. Fochman probeert naar een medespeler te passen. Fajavsk heeft problemen om de bal te vangen. Rajter is nu in balbezit. Rajter draait met de bal, schiet en ... Stach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DAC 1904 - SPARTAK Myjava 1920 5:0

71e minuut.
Fochman speelt de bal door. Daar is Kupčo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duba verovert de bal door een tackle van achteren. Duba schiet op doel. Stach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Tramonti onderschept slim de pass. Tramonti speelt de bal door. Rajter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajter haalt uit met een fantastische trap. Stach maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

81e minuut.
Lampignano onderschept slim de pass. Lampignano geeft een lange en hoge pass. Duba is nu in balbezit. Duba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DAC 1904 - SPARTAK Myjava 1920 6:0

89e minuut.
Lampignano probeert naar een medespeler te passen. Tramonti probeert naar een medespeler te passen. Sosa is nu in balbezit. Duba rent richting de bal. Duba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAC 1904 22%, SPARTAK Myjava 1920 78%.
DAC 1904 - SPARTAK Myjava 1920 6:0