Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OnlyWinners FC Stingers
Attack Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
27% Spel op eigen helft 73%
17 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.4 gemiddelde waardering 17.6
adequate Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Loula passt de bal in één keer door. Hlavek is nu in balbezit. Repík verovert de bal door een tackle van achteren. Loula bereikt de bal nog maar net als eerste. Loula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Deško geeft de bal voor. Kuchár kopt de bal weg. Loula is nu in balbezit. Loula haalt uit met een fantastische trap. Válek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - FC Stingers 1:0

18e minuut.
Čermák onderschept slim de pass. Čermák probeert naar een medespeler te passen. Hlivár is nu in balbezit. Loula onderschept slim de pass. Loula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kuchár verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchár passt de bal zonder na te denken. Loula is nu in balbezit. Loula haalt uit met een fantastische trap. Válek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - FC Stingers 2:0

45e minuut.
Čermák probeert naar een medespeler te passen. Kuchár rent richting de bal. Kuchár passt de bal in één keer door. Loula is nu in balbezit. Loula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyWinners 28%, FC Stingers 72%.
OnlyWinners - FC Stingers 2:0

50e minuut.
Repík bereikt de bal nog maar net als eerste. Repík speelt de bal door. Hlivár heeft problemen om de bal te vangen. Loula is nu in balbezit. Loula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Hach probeert de bal aan de voet te houden. Loula rent richting de bal. Vinček begaat een overtreding. Vinček krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Vetrík is nu in balbezit. Vavra onderschept slim de pass. Vavra passt de bal in één keer door. Loula is nu in balbezit. Loula schiet op doel. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Vavra speelt de bal door. Repík is nu in balbezit. Repík met een sublieme pass. Loula bereikt de bal nog maar net als eerste. Loula schiet op doel. Válek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Vetrík rent richting de bal. Vavra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavra geeft een lange en hoge pass. Loula bereikt de bal nog maar net als eerste. Loula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kojtila rent richting de bal. Kojtila geeft de bal voor. Daar is Hlivár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuchár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchár haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Klungelig pakt Vetrík de bal. Repík rent richting de bal. Repík passt de bal zonder na te denken. Loula bereikt de bal nog maar net als eerste. Loula haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyWinners - FC Stingers 3:0

86e minuut.
Hlivár geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kojtila met een snelle inworp. Loula rent richting de bal. Loula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Vetrík is nu in balbezit. Čermák verovert de bal door een tackle van achteren. Čermák geeft de bal voor. Daar is Kuchár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuchár draait met de bal, schiet en ... Válek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyWinners 26%, FC Stingers 74%.
OnlyWinners - FC Stingers 3:0