Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horiaci Ničitelia FC CASSOVIA
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen hopeless
weak Verdedigen poor


27e minuut.
Krištofík geeft een lange en hoge pass. Hríb kan de bal niet met de borst controleren. Bobšič is nu in balbezit. Bobšič haalt uit met een fantastische trap. Hríb probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Zluky rent richting de bal. Zluky passt de bal in één keer door. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horiaci Ničitelia - FC CASSOVIA 0:1

41e minuut.
Hamborský passt de bal in één keer door. Mazalík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan onderschept slim de pass. Bogdan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horiaci Ničitelia - FC CASSOVIA 0:2

44e minuut.
Lešický met een sublieme pass. Truňko geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mazalík de bal onder controle te krijgen. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horiaci Ničitelia - FC CASSOVIA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horiaci Ničitelia 62%, FC CASSOVIA 38%.
Horiaci Ničitelia - FC CASSOVIA 0:3

56e minuut.
Hamborský kopt de bal weg. Hammel heeft problemen om de bal te vangen. Mazalík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan onderschept slim de pass. Bogdan draait met de bal, schiet en ... Žáček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Hamborský onderschept slim de pass. Hamborský geeft een lange en hoge pass. Hammel heeft problemen om de bal te vangen. Bogdan is nu in balbezit. Bogdan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Daar is Kenda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamborský rent richting de bal. Hamborský passt de bal met de wreef. Bogdan rent richting de bal. Bogdan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Hammel geeft de bal voor. Inworp. Hešek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamborský probeert de bal met de borst te controleren. Hamborský draait met de bal, schiet en ... Žáček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Závadník speelt de bal door. Kenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zluky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kenda raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gerek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horiaci Ničitelia 55%, FC CASSOVIA 45%.
Horiaci Ničitelia - FC CASSOVIA 0:3