Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DET Divosi Atletico Lula Balompie CF
Normal Tactiek 523
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 28.4
unsatisfactory Schieten good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Petrovický trapt de bal weg van het doel. Pientok kopt de bal weg. Klungelig pakt Montale de bal. Montale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kadović passt de bal met de wreef. Montale is nu in balbezit. Calvosa is nu in balbezit. Montale rent richting de bal. Montale haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Pientok passt de bal in één keer door. Złotopolski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calvosa is nu in balbezit. Calvosa schiet op doel. Benzak probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kadović rent richting de bal. Złotopolski is nu in balbezit. Złotopolski speelt de bal door. Calvosa is nu in balbezit. Calvosa draait met de bal, schiet en ... Letko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Kadović onderschept slim de pass. Kadović geeft een lange en hoge pass. Karpiščák kopt de bal weg. Montale rent richting de bal. Montale haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Jozefík de bal onder controle te krijgen. Kadović is nu in balbezit. Kadović passt de bal met de wreef. Montale bereikt de bal nog maar net als eerste. Montale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Jozefík passt de bal met de wreef. Ortoncelli onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jozefík neemt de hoekschop. Baran springt en kopt de bal. Cãrbunaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DET Divosi 66%, Atletico Lula Balompie CF 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DET Divosi - Atletico Lula Balompie CF 0:0

47e minuut.
Calvosa speelt de bal door. Montale is nu in balbezit. Benzak begaat een overtreding. Benzak krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Blombowski verovert de bal door een tackle van achteren. Złotopolski probeert naar een medespeler te passen. Kadović speelt de bal door. Montale bereikt de bal nog maar net als eerste. Montale schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Prosec geeft een lange en hoge pass. Ortoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jozefík. Jozefík krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Złotopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotopolski passt de bal zonder na te denken. Kadović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Montale de bal. Montale schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DET Divosi - Atletico Lula Balompie CF 0:1

53e minuut.
Złotopolski onderschept slim de pass. Złotopolski speelt de bal door. Montale rent richting de bal. Montale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DET Divosi - Atletico Lula Balompie CF 0:2

55e minuut.
Smolga verovert de bal door een tackle van achteren. Smolga met een sublieme pass. Gadecki rent richting de bal. Baran onderschept slim de pass. Baran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Calvosa kopt de bal weg. Kiszel kan de bal niet met de borst controleren. Kadović speelt de bal door. Montale bereikt de bal nog maar net als eerste. Montale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DET Divosi - Atletico Lula Balompie CF 0:3

61e minuut.
Karpiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiščák geeft een lange en hoge pass. Ortoncelli is nu in balbezit. Baran verovert de bal door een tackle van achteren. Baran schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cãrbunaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DET Divosi - Atletico Lula Balompie CF 1:3

72e minuut.
Benzak rent richting de bal. Benzak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blombowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kadović geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DET Divosi 52%, Atletico Lula Balompie CF 48%.
DET Divosi - Atletico Lula Balompie CF 1:3