Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Patrónka Bratislava Degeneratskypes
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Urbánek heeft problemen om de bal te vangen. Urbánek speelt de bal door. Rabich geeft een hoge lob. Klungelig pakt Galetz de bal. Galetz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Škvor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakuš rent richting de bal. Škvor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Škvor krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Musil heeft problemen om de bal te vangen. Hajtovík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajtovík passt de bal zonder na te denken. Palanos is nu in balbezit. Palanos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Jacobs kan de bal niet met de borst controleren. Rabich geeft een hoge lob. Daar is Andreják, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakuš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ondra trapt de bal weg. Škvor kopt de bal weg. Klungelig pakt Andreják de bal. Galetz rent richting de bal. Galetz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zeč passt de bal in één keer door. Briatka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Musil bereikt de bal nog maar net als eerste. Verba verovert de bal door een tackle van achteren. Verba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Patrónka Bratislava 60%, Degeneratskypes 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Patrónka Bratislava - Degeneratskypes 0:0

46e minuut.
Fedák met een snelle inworp. Hajtovík bereikt de bal nog maar net als eerste. Musil begaat een overtreding. Musil krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Andreják heeft problemen om de bal te vangen. Ondra probeert naar een medespeler te passen. Dunajčík kopt de bal weg. Verba is nu in balbezit. Verba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Patrónka Bratislava - Degeneratskypes 1:0

65e minuut.
Makuch speelt de bal door. Verba bereikt de bal nog maar net als eerste. Danič verovert de bal door een tackle van achteren. Dunajčík rent richting de bal. Dunajčík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Škvor rent richting de bal. Musil speelt de bal door. Makuch speelt de bal door. Verba is nu in balbezit. Verba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Patrónka Bratislava 42%, Degeneratskypes 58%.
FC Patrónka Bratislava - Degeneratskypes 1:0