Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DET Divosi eugcs
Normal Tactiek 442
33% Balbezit 67%
80% Spel op eigen helft 20%
3 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 35.8
poor Schieten average
poor Passen average
hopeless Verdedigen weak


9e minuut.
Bonifazi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Štrok komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Karpiščák met een snelle inworp. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Katčej verovert de bal door een tackle van achteren. Katčej geeft een hoge lob. Baran springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Marinig passt de bal met de wreef. Štrok heeft problemen om de bal te vangen. Valovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Štrok onderschept slim de pass. Štrok draait met de bal, schiet en ... Letko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Župan bereikt de bal nog maar net als eerste. Župan geeft een lange en hoge pass. Couto Filho rent richting de bal. Couto Filho haalt uit met een fantastische trap. Letko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DET Divosi - eugcs 0:1

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Župan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Štrok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štrok haalt uit met een fantastische trap. Letko probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Marinig geeft een lange en hoge pass. Prosec heeft problemen om de bal te vangen. Benzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinig verovert de bal door een tackle van achteren. Marinig geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DET Divosi 76%, eugcs 24%.
DET Divosi - eugcs 0:1

54e minuut.
Letko trapt de bal weg. Marinig kopt de bal weg. Couto Filho rent richting de bal. Couto Filho draait met de bal, schiet en ... Letko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DET Divosi - eugcs 0:2

55e minuut.
Baran probeert naar een medespeler te passen. Daar is Smolga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štrok begaat een overtreding. Štrok krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Fafik geeft de bal voor. Štrok kopt de bal weg. Daar is Petrovický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Couto Filho rent richting de bal. Couto Filho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Crema rent richting de bal. Crema geeft een lange en hoge pass. Couto Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Couto Filho haalt uit met een fantastische trap. Letko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DET Divosi - eugcs 0:3

70e minuut.
Župan passt de bal met de wreef. Marinig rent richting de bal. Štrok probeert naar een medespeler te passen. Couto Filho heeft problemen om de bal te vangen. Couto Filho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Petrovický trapt de bal weg van het doel. Inworp. Župan met de inworp. Crema rent richting de bal. Župan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Crema met een sublieme pass. Prosec rent richting de bal. Marinig verovert de bal door een tackle van achteren. Marinig geeft een hoge lob. Couto Filho krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Letko trapt de bal weg. Marx kopt de bal weg. Couto Filho rent richting de bal. Couto Filho schiet op doel. Letko bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DET Divosi 85%, eugcs 15%.
DET Divosi - eugcs 0:3