Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slávni Strašiaci Nádherní Strelci
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Mocko is nu in balbezit. Rottman rent richting de bal. Rottman passt de bal met de wreef. Kalčok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalčok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Mocko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tančák. Mocko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mocko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hurančan is nu in balbezit. Hurančan haalt uit met een fantastische trap. Teknos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slávni Strašiaci - Nádherní Strelci 1:0

6e minuut.
Hurančan passt de bal zonder na te denken. Korman is nu in balbezit. Rottman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rottman krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Tančák speelt de bal door. Hrezík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottman onderschept slim de pass. Rottman haalt uit met een fantastische trap. Lapáš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Tančák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heriban rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kočisko. Heriban raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Heriban kan niet meer verder spelen. Einstein komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slávni Strašiaci 60%, Nádherní Strelci 40%.
Slávni Strašiaci - Nádherní Strelci 1:0

49e minuut.
Boczko geeft de bal voor. Mocko kopt de bal weg. Cenky is nu in balbezit. Hurančan is nu in balbezit. Hurančan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kalčok bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottman rent richting de bal. Kalčok bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottman rent richting de bal. Rottman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slávni Strašiaci 55%, Nádherní Strelci 45%.
Slávni Strašiaci - Nádherní Strelci 1:0