Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:47
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.07
  • Stadion: eugcs Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4662
eugcs Atletico Lula Balompie CF
442 Tactiek 523
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
17 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 29.2
redelijk Schieten matig
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Couto Filho speelt de bal door. Korec is nu in balbezit. Montale maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Montale moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Montale schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

9e minuut.
Župan speelt de bal door. Ortoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Couto Filho onderschept slim de pass. Couto Filho haalt uit met een fantastische trap. Cãrbunaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eugcs - Atletico Lula Balompie CF 1:0

12e minuut.
Marinig passt de bal in één keer door. Pientok rent richting de bal. Crema onderschept slim de pass. Crema geeft een lange en hoge pass. Couto Filho springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Marx is nu in balbezit. Marx passt de bal in één keer door. Couto Filho rent richting de bal. Couto Filho schiet op doel. Cãrbunaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Marinig passt de bal in één keer door. Couto Filho rent richting de bal. Ortoncelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Couto Filho raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Marinig neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Zabava passt de bal in één keer door. Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx passt de bal met de wreef. Korec bereikt de bal nog maar net als eerste. Korec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Calvosa heeft problemen om de bal te vangen. Marinig is nu in balbezit. Marinig passt de bal met de wreef. Couto Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Couto Filho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
eugcs - Atletico Lula Balompie CF 2:0

44e minuut.
Blombowski geeft een hoge lob. Marx geeft de bal voor. Gadecki heeft problemen om de bal te vangen. Korec is nu in balbezit. Korec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eugcs 26%, Atletico Lula Balompie CF 74%.
eugcs - Atletico Lula Balompie CF 2:0

48e minuut.
Tsakalakis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Župan met de inworp. Korec rent richting de bal. Korec draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Couto Filho is nu in balbezit. Couto Filho schiet op doel. Cãrbunaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Tsakalakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Marinig kopt de bal weg. Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Couto Filho de bal. Couto Filho draait met de bal, schiet en ... Cãrbunaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Ortoncelli geeft een lange en hoge pass. Marx rent richting de bal. Marx speelt de bal door. Daar is Couto Filho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Couto Filho schiet op doel. Cãrbunaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Korec is nu in balbezit. Korec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klungelig pakt Marx de bal. Marx probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tsakalakis de bal. Couto Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Couto Filho draait met de bal, schiet en ... Cãrbunaru bokst de bal weg.

85e minuut.
Inworp. Župan met de inworp. Crema probeert de bal met de borst te controleren. Crema geeft een hoge lob. Marinig kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eugcs 29%, Atletico Lula Balompie CF 71%.
eugcs - Atletico Lula Balompie CF 2:0