Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
2. Fc Ganek DET Divosi
tree Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
11% Spel op eigen helft 89%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 16.3
very good Schieten unsatisfactory
excellent Passen poor
average Verdedigen hopeless


3e minuut.
Grlický kopt de bal weg. Benzak heeft problemen om de bal te vangen. Baraník bereikt de bal nog maar net als eerste. Grlický bereikt de bal nog maar net als eerste. Grlický draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Grlický passt de bal in één keer door. Daar is Kiszel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harvanka speelt de bal door. Baraník rent richting de bal. Baraník draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Harvanka heeft problemen om de bal te vangen. Harvanka met een sublieme pass. Grlický bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraník rent richting de bal. Baraník draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Karpiščák de bal onder controle te krijgen. Rybovič is nu in balbezit. Rybovič passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grlický de bal. Grlický haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Grlický rent richting de bal. Grlický passt de bal zonder na te denken. Rybovič met een sublieme pass. Baraník rent richting de bal. Baraník draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Zbúr verovert de bal door een tackle van achteren. Zbúr probeert naar een medespeler te passen. Baraník bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraník draait met de bal, schiet en ... Letko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Fc Ganek - DET Divosi 1:0

10e minuut.
Prosec is nu in balbezit. Baraník is nu in balbezit. Grlický rent richting de bal. Baraník bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Fc Ganek - DET Divosi 2:0

12e minuut.
Benzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grlický verovert de bal door een tackle van achteren. Grlický passt de bal met de wreef. Baraník rent richting de bal. Baraník draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Jozefík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machináč speelt de bal door. Grlický rent richting de bal. Zbúr geeft de bal voor. Baraník maakt een snoekduik en kopt de bal. Letko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Fc Ganek - DET Divosi 3:0

17e minuut.
Klein kopt de bal weg. Karpiščák probeert naar een medespeler te passen. Harvanka rent richting de bal. Harvanka geeft een lange en hoge pass. Grlický springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rybovič met een snelle inworp. Lednický geeft een lange en hoge pass. Zbúr is nu in balbezit. Zbúr draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Valovič de bal onder controle te krijgen. Prosec is nu in balbezit. Harvanka rent richting de bal. Harvanka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Baraník de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Harvanka is nu in balbezit. Harvanka passt de bal in één keer door. Grlický bereikt de bal nog maar net als eerste. Zbúr rent richting de bal. Zbúr draait met de bal, schiet en ... Letko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zbúr geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grlický maakt een snoekduik en kopt de bal. Letko bokst de bal weg.

22e minuut.
Letko speelt de bal door. Daar is Zbúr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zbúr passt de bal zonder na te denken. Harvanka geeft een hoge lob. Baraník krijgt zijn hoofd ertegen. Letko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Fc Ganek - DET Divosi 4:0

24e minuut.
Rybovič heeft problemen om de bal te vangen. Rybovič geeft een hoge lob. Karpiščák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grlický is nu in balbezit. Grlický haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Klungelig pakt Karpiščák de bal. Rybovič onderschept slim de pass. Rybovič passt de bal zonder na te denken. Baraník rent richting de bal. Baraník haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Lednický de bal. Harvanka met een sublieme pass. Grlický rent richting de bal. Baraník bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraník haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Zbúr is nu in balbezit. Zbúr geeft een hoge lob. Valovič heeft problemen om de bal te vangen. Baraník rent richting de bal. Baraník haalt uit met een fantastische trap. Letko bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Prosec is nu in balbezit. Harvanka onderschept slim de pass. Harvanka probeert naar een medespeler te passen. Baraník rent richting de bal. Baraník draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Časnoha met een snelle inworp. Zbúr geeft een hoge lob. Letko speelt de bal door. Lednický kopt de bal weg. Rybovič geeft een hoge lob. Letko bokst de bal weg. Grlický bereikt de bal nog maar net als eerste. Grlický haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Letko trapt de bal weg. Rybovič kopt de bal weg. Rybovič geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Zbúr geeft een lange en hoge pass. Rybovič kopt de bal weg. Harvanka speelt de bal door. Grlický rent richting de bal. Grlický haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Fc Ganek - DET Divosi 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2. Fc Ganek 11%, DET Divosi 89%.
2. Fc Ganek - DET Divosi 5:0

46e minuut.
Zbúr speelt de bal door. Machináč is nu in balbezit. Machináč geeft een lange en hoge pass. Baraník heeft problemen om de bal te vangen. Baraník draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Zbúr rent richting de bal. Zbúr passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Baraník de bal. Grlický is nu in balbezit. Grlický schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Baraník rent richting de bal. Baraník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2. Fc Ganek - DET Divosi 6:0

52e minuut.
Klein verovert de bal door een tackle van achteren. Klein speelt de bal door. Rybovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybovič geeft de bal voor. Baraník maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Zbúr is nu in balbezit. Zbúr passt de bal zonder na te denken. Baraník is nu in balbezit. Baraník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Fc Ganek - DET Divosi 7:0

57e minuut.
Kiszel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszel probeert naar een medespeler te passen. Harvanka met een sublieme pass. Grlický rent richting de bal. Grlický schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Machináč met een sublieme pass. Kiszel heeft problemen om de bal te vangen. Zbúr is nu in balbezit. Zbúr geeft de bal voor. Baraník maakt een snoekduik en kopt de bal. Letko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Dudík kopt de bal weg. Prosec rent richting de bal. Rybovič onderschept slim de pass. Rybovič geeft een hoge lob. Grlický maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Petrovický geeft de bal voor. Machináč kopt de bal weg. Klungelig pakt Grlický de bal. Zbúr rent richting de bal. Zbúr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Zbúr passt de bal met de wreef. Daar is Grlický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baraník bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraník schiet op doel. Letko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Fc Ganek - DET Divosi 8:0

65e minuut.
Rybovič speelt de bal door. Zbúr heeft problemen om de bal te vangen. Zbúr passt de bal met de wreef. Grlický is nu in balbezit. Grlický schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Harvanka rent richting de bal. Harvanka speelt de bal door. Baraník is nu in balbezit. Harvanka rent richting de bal. Harvanka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Fc Ganek - DET Divosi 9:0

77e minuut.
Doeltrap. Letko trapt de bal weg van het doel. Harvanka speelt de bal door. Grlický bereikt de bal nog maar net als eerste. Grlický schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Zbúr geeft een lange en hoge pass. Baraník bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraník schiet op doel. Letko probeert wanhopig de bal te grijpen. Valovič probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Fc Ganek - DET Divosi 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2. Fc Ganek 12%, DET Divosi 88%.
2. Fc Ganek - DET Divosi 10:0