Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Degeneratskypes FC Spartak Zvolen
Normal Tactiek 532
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 34.5
poor Schieten good
poor Passen average
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Viktóry bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktóry passt de bal zonder na te denken. Čovala rent richting de bal. Viktóry is nu in balbezit. Viktóry geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Jakuš is nu in balbezit. Viktóry onderschept slim de pass. Viktóry speelt de bal door. Krepčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepčík draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - FC Spartak Zvolen 0:1

6e minuut.
Viktóry passt de bal in één keer door. Čovala is nu in balbezit. Čovala geeft een lange en hoge pass. Krepčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepčík draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Danič met een harde bal richting middenveld. Čovala kopt de bal weg. Krepčík rent richting de bal. Krepčík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - FC Spartak Zvolen 0:2

17e minuut.
Goumis rent richting de bal. Goumis geeft de bal voor. Klungelig pakt Krepčík de bal. Palomón rent richting de bal. Palomón haalt uit met een fantastische trap. Handak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sidorjak heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - FC Spartak Zvolen 0:3

22e minuut.
Krepčík verovert de bal door een tackle van achteren. Krepčík met een sublieme pass. Palomón rent richting de bal. Palomón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - FC Spartak Zvolen 0:4

25e minuut.
Utrata onderschept slim de pass. Utrata geeft een lange en hoge pass. Palomón bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomón haalt uit met een fantastische trap. Handak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Lamillo speelt de bal door. Krepčík kopt de bal weg. Palomón rent richting de bal. Palomón schiet op doel. Handak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - FC Spartak Zvolen 0:5

32e minuut.
Klungelig pakt Galetz de bal. Palomón is nu in balbezit. Musil is nu in balbezit. Krepčík onderschept slim de pass. Krepčík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - FC Spartak Zvolen 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degeneratskypes 77%, FC Spartak Zvolen 23%.
Degeneratskypes - FC Spartak Zvolen 0:6

50e minuut.
Lamillo probeert naar een medespeler te passen. Krepčík rent richting de bal. Krepčík passt de bal met de wreef. Palomón is nu in balbezit. Palomón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Briatka rent richting de bal. Briatka met een sublieme pass. Palomón is nu in balbezit. Palomón schiet op doel. Handak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - FC Spartak Zvolen 0:7

60e minuut.
Čovala probeert naar een medespeler te passen. Viktóry met een sublieme pass. Čovala geeft een lange en hoge pass. Palomón bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Utrata verovert de bal door een tackle van achteren. Utrata geeft de bal voor. Palomón rent richting de bal. Palomón schiet op doel. Handak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - FC Spartak Zvolen 0:8

72e minuut.
Majerský probeert naar een medespeler te passen. Musil bereikt de bal nog maar net als eerste. Musil passt de bal zonder na te denken. Krepčík rent richting de bal. Krepčík draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Palomón rent richting de bal. Palomón passt de bal zonder na te denken. Krepčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomón is nu in balbezit. Palomón draait met de bal, schiet en ... Handak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Klungelig pakt Čovala de bal. Musil bereikt de bal nog maar net als eerste. Čovala begaat een overtreding. Musil roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Musil kan niet meer verder spelen. Hornyák komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Utrata rent richting de bal. Briatka begaat een overtreding. Utrata raakt geblesseerd tijdens het duel. Bendel met een snel genomen vrije trap. Krepčík is nu in balbezit. Krepčík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Jakuš is nu in balbezit. Krepčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepčík passt de bal in één keer door. Palomón is nu in balbezit. Palomón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - FC Spartak Zvolen 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degeneratskypes 77%, FC Spartak Zvolen 23%.
Degeneratskypes - FC Spartak Zvolen 0:9