Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The BigP Slávni Strašiaci
451 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


17e minuut.
Inworp. Korenič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalafut met een sublieme pass. Surovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Surovec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Cenky rent richting de bal. Sena verovert de bal door een tackle van achteren. Sena passt de bal in één keer door. Tesák heeft problemen om de bal te vangen. Tesák draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brudniak is nu in balbezit. Tesák verovert de bal door een tackle van achteren. Tesák haalt uit met een fantastische trap. Lapáš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Kalafut passt de bal in één keer door. Mocko is nu in balbezit. Heretík onderschept slim de pass. Tesák rent richting de bal. Tesák draait met de bal, schiet en ... Lapáš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The BigP 46%, Slávni Strašiaci 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The BigP - Slávni Strašiaci 0:0

49e minuut.
Heretík is nu in balbezit. Mocko onderschept slim de pass. Turek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Turek krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Brudniak geeft de bal voor. Inworp. Kalafut met een snelle inworp. Daar is Surovec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surovec geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Čatloš onderschept slim de pass. Čatloš passt de bal in één keer door. Tesák is nu in balbezit. Tesák haalt uit met een fantastische trap. Lapáš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The BigP - Slávni Strašiaci 1:0

69e minuut.
Korenič bereikt de bal nog maar net als eerste. Korman is nu in balbezit. Korenič onderschept slim de pass. Kalafut is nu in balbezit. Kalafut geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Mocko rent richting de bal. Sena verovert de bal door een tackle van achteren. Sena geeft een lange en hoge pass. Tesák rent richting de bal. Tesák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Korman is nu in balbezit. Surovec rent richting de bal. Turek is nu in balbezit. Surovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Surovec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The BigP - Slávni Strašiaci 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The BigP 25%, Slávni Strašiaci 75%.
The BigP - Slávni Strašiaci 2:0