Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Degeneratskypes 2. Fc Ganek
Normal Tactiek tree
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 46.6
poor Schieten solid
poor Passen very good
hopeless Verdedigen good


2e minuut.
Harvanka rent richting de bal. Harvanka met een sublieme pass. Baraník rent richting de bal. Baraník draait met de bal, schiet en ... Handak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - 2. Fc Ganek 0:1

4e minuut.
Sidorjak kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rybovič met een snelle inworp. Baraník bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraník haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Harvanka probeert naar een medespeler te passen. Grlický is nu in balbezit. Grlický speelt de bal door. Klungelig pakt Baraník de bal. Baraník schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Harvanka rent richting de bal. Harvanka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sidorjak de bal. Baraník is nu in balbezit. Baraník draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt Harvanka de bal. Lednický is nu in balbezit. Lednický probeert naar een medespeler te passen. Baraník is nu in balbezit. Baraník draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lednický is nu in balbezit. Lednický geeft een lange en hoge pass. Zbúr kopt de bal weg. Grlický is nu in balbezit. Grlický draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - 2. Fc Ganek 0:2

21e minuut.
Rybovič rent richting de bal. Rybovič passt de bal in één keer door. Grlický rent richting de bal. Grlický draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - 2. Fc Ganek 0:3

22e minuut.
Galetz passt de bal met de wreef. Urbánek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baraník. Baraník krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Dudík onderschept slim de pass. Dudík geeft de bal voor. Rybovič met een sublieme pass. Baraník is nu in balbezit. Baraník geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Jakuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Lednický verovert de bal door een tackle van achteren. Lednický geeft een hoge lob. Grlický is nu in balbezit. Grlický haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grlický heeft problemen om de bal te vangen. Grlický schiet op doel. Danič probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Rabich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lednický met een sublieme pass. Baraník is nu in balbezit. Baraník geeft de bal voor. Harvanka met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Danič bereikt de bal nog maar net als eerste. Danič passt de bal met de wreef. Daar is Urbánek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baraník bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraník draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Zbúr geeft een lange en hoge pass. Handak met een sublieme pass. Lednický probeert naar een medespeler te passen. Baraník bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraník haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hornyák kopt de bal weg. Baraník kan de bal niet met de borst controleren. Baraník met een sublieme pass. Rybovič is nu in balbezit. Rybovič geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grlický krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Lednický rent richting de bal. Lednický speelt de bal door. Rybovič geeft een lange en hoge pass. Grlický maakt een snoekduik en kopt de bal. Handak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - 2. Fc Ganek 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degeneratskypes 73%, 2. Fc Ganek 27%.
Degeneratskypes - 2. Fc Ganek 0:4

48e minuut.
Grlický krijgt zijn hoofd ertegen. Handak probeert naar een medespeler te passen. Harvanka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zbúr de bal. Zbúr geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Grlický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harvanka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baraník de bal. Harvanka is nu in balbezit. Harvanka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Časnoha speelt de bal door. Klungelig pakt Zbúr de bal. Zbúr geeft een hoge lob. Baraník is nu in balbezit. Baraník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - 2. Fc Ganek 0:5

69e minuut.
Doeltrap. Handak met een harde bal richting middenveld. Harvanka kopt de bal weg. Baraník is nu in balbezit. Baraník schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Zbúr geeft een hoge lob. Grlický heeft problemen om de bal te vangen. Baraník rent richting de bal. Baraník haalt uit met een fantastische trap. Handak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - 2. Fc Ganek 0:6

77e minuut.
Harvanka rent richting de bal. Grlický rent richting de bal. Grlický passt de bal met de wreef. Baraník bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraník draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Rybovič speelt de bal door. Harvanka is nu in balbezit. Harvanka met een sublieme pass. Grlický rent richting de bal. Grlický schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - 2. Fc Ganek 0:7

80e minuut.
Briatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvanka met een sublieme pass. Grlický rent richting de bal. Grlický draait met de bal, schiet en ... Handak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - 2. Fc Ganek 0:8

85e minuut.
Daar is Zbúr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zbúr met een sublieme pass. Baraník rent richting de bal. Baraník schiet op doel. Handak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Jakuš rent richting de bal. Harvanka verovert de bal door een tackle van achteren. Harvanka passt de bal in één keer door. Grlický rent richting de bal. Grlický haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klein geeft de bal voor. Harvanka probeert naar een medespeler te passen. Rybovič rent richting de bal. Rybovič passt de bal zonder na te denken. Harvanka met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degeneratskypes 84%, 2. Fc Ganek 16%.
Degeneratskypes - 2. Fc Ganek 0:8