Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Patrónka Bratislava eugcs
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 36.7
poor Schieten adequate
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


12e minuut.
Marinig onderschept slim de pass. Marinig speelt de bal door. Korec is nu in balbezit. Korec draait met de bal, schiet en ... Valentenovič probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ondra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Patrónka Bratislava - eugcs 0:1

13e minuut.
Couto Filho onderschept slim de pass. Marinig rent richting de bal. Marinig passt de bal met de wreef. Korec is nu in balbezit. Korec schiet op doel. Ondra bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Fedák rent richting de bal. Couto Filho onderschept slim de pass. Škvor is nu in balbezit. Couto Filho onderschept slim de pass. Couto Filho geeft een lange en hoge pass. Ondra bokst de bal weg.

36e minuut.
Fafik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafik geeft de bal voor. Valentenovič controleert de bal met de borst. Korec bereikt de bal nog maar net als eerste. Korec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Makuch geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Valentenovič de bal onder controle te krijgen. Marx speelt de bal door. Marinig is nu in balbezit. Marinig geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Fafik geeft de bal voor. Couto Filho is nu in balbezit. Andreják begaat een overtreding. Couto Filho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zabava wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Makuch trapt de bal weg. Marinig is nu in balbezit. Marinig probeert naar een medespeler te passen. Couto Filho rent richting de bal. Couto Filho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Patrónka Bratislava 74%, eugcs 26%.
FC Patrónka Bratislava - eugcs 0:1

54e minuut.
Căpusa met een sublieme pass. Korec bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentenovič begaat een overtreding. Korec roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Korec kan niet meer verder spelen. Štrok komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Andreják is nu in balbezit. Couto Filho onderschept slim de pass. Škvor is nu in balbezit. Couto Filho verovert de bal door een tackle van achteren. Couto Filho haalt uit met een fantastische trap. Ondra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Couto Filho rent richting de bal. Couto Filho haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jacobs rent richting de bal. Jacobs geeft een hoge lob. Župan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Makuch met een sublieme pass. Zabava met een sublieme pass. Marinig met een sublieme pass. Couto Filho rent richting de bal. Couto Filho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Valentenovič geeft een lange en hoge pass. Zabava kopt de bal weg. Daar is Štrok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štrok schiet op doel. Valentenovič probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Škvor bereikt de bal nog maar net als eerste. Škvor geeft een lange en hoge pass. Santana Ponce kopt de bal weg. Klungelig pakt Marinig de bal. Marinig geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Marinig is nu in balbezit. Marinig passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Valentenovič de bal. Štrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Štrok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Patrónka Bratislava - eugcs 0:2

87e minuut.
Hajtovík bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa verovert de bal door een tackle van achteren. Căpusa met een sublieme pass. Verba rent richting de bal. Verba schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Štrok verovert de bal door een tackle van achteren. Štrok probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marinig de bal. Couto Filho is nu in balbezit. Couto Filho draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Patrónka Bratislava 73%, eugcs 27%.
FC Patrónka Bratislava - eugcs 0:2