Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ChocoTeam FC Red Bull Zilina
mozno Tactiek Chimera
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 34.7
goed Schieten goed
solide Passen matig
goed Verdedigen matig


7e minuut.
Pramúka heeft problemen om de bal te vangen. Pohl met een sublieme pass. Rišavý rent richting de bal. Rišavý haalt uit met een fantastische trap. Kercho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Sandala met een snelle inworp. Mračka rent richting de bal. Mračka passt de bal met de wreef. Ďurkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďurkovič haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Víravec geeft een hoge lob. Sandala is nu in balbezit. Sandala met een sublieme pass. Drábek rent richting de bal. Drábek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Vlachynský geeft een lange en hoge pass. Fóris kopt de bal weg. Jariega heeft problemen om de bal te vangen. Rišavý is nu in balbezit. Rišavý draait met de bal, schiet en ... Paal! Kercho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Víravec rent richting de bal. Víravec geeft een hoge lob. Jolly probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urbaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaník schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gabara is nu in balbezit. Gabara heeft problemen om de bal te vangen. Gabara met een sublieme pass. Rišavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Rišavý haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Drábek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drábek passt de bal met de wreef. Ďurkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďurkovič haalt uit met een fantastische trap. Waddlе werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ChocoTeam - FC Red Bull Zilina 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChocoTeam 48%, FC Red Bull Zilina 52%.
ChocoTeam - FC Red Bull Zilina 0:1

62e minuut.
Jolly geeft een lange en hoge pass. Golub kopt de bal weg. Rišavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Strapač bereikt de bal nog maar net als eerste. Strapač haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Strapač, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strapač geeft de bal voor. Rišavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Rišavý haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Yankov onderschept slim de pass. Yankov passt de bal met de wreef. Rišavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Rišavý haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ChocoTeam - FC Red Bull Zilina 1:1

72e minuut.
Pohl geeft de bal voor. Kercho met een sublieme pass. Yankov kopt de bal weg. Fóris is nu in balbezit. Fóris passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Yankov kopt de bal weg. Rišavý heeft problemen om de bal te vangen. Víravec begaat een overtreding. Rišavý raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChocoTeam 41%, FC Red Bull Zilina 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ChocoTeam - FC Red Bull Zilina 1:1