Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:47
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.08
  • Stadion: boso Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 24782
boso Super Team
Normal Tactiek Lewandovski
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37.7 gemiddelde waardering 39.4
zwak Schieten solide
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


7e minuut.
Jończy verovert de bal door een tackle van achteren. Hałapacz is nu in balbezit. Lewandowski onderschept slim de pass. Lewandowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
boso - Super Team 0:1

10e minuut.
Pelé passt de bal met de wreef. Rambo rent richting de bal. Kola begaat een overtreding. Kola krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Frydensbjerg passt de bal in één keer door. Mayori heeft problemen om de bal te vangen. Mayori passt de bal zonder na te denken. Kościński is nu in balbezit. Maradona verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

31e minuut.
Schwarzenegger onderschept slim de pass. Figo is nu in balbezit. Figo passt de bal in één keer door. Rambo rent richting de bal. Rambo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Frydensbjerg probeert naar een medespeler te passen. Lewandowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Talvinen. Lewandowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lewandowski komt bij de bal en schiet. Sakmo bokst de bal weg.

40e minuut.
Pelé passt de bal met de wreef. Zidane probeert naar een medespeler te passen. Rambo is nu in balbezit. Lewandowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewandowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
boso - Super Team 0:2

42e minuut.
Pogba speelt de bal door. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewandowski verovert de bal door een tackle van achteren. Lewandowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
boso - Super Team 0:3

45e minuut.
Figo geeft een hoge lob. Talvinen is nu in balbezit. Zidane begaat een overtreding. Zidane krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boso 55%, Super Team 45%.
boso - Super Team 0:3

49e minuut.
Zidane probeert naar een medespeler te passen. Rambo heeft problemen om de bal te vangen. Rambo speelt de bal door. Lewandowski rent richting de bal. Lewandowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pogba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kościński is nu in balbezit. Met opzet legt Pogba zijn tegenspeler op de grond. Pogba krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Montema haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bojarski de bal onder controle te krijgen. Preotu geeft de bal voor. Daar is Montema, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montema haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
boso - Super Team 1:3

66e minuut.
Talvinen is nu in balbezit. Talvinen geeft een hoge lob. Baločan heeft problemen om de bal te vangen. Kościński verovert de bal door een tackle van achteren. Kościński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Gyllenäs probeert naar een medespeler te passen. Preotu heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baločan. Baločan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boso 50%, Super Team 50%.
boso - Super Team 1:3