Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC CASSOVIA FC Lošonc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 25.6
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Kališ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kališ geeft een lange en hoge pass. Helko kopt de bal weg. Daar is Karetka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karetka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Helko is nu in balbezit. Helko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Fidermák onderschept slim de pass. Fidermák passt de bal zonder na te denken. Karetka is nu in balbezit. Karetka haalt uit met een fantastische trap. Sadík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - FC Lošonc 0:1

22e minuut.
Vinček bereikt de bal nog maar net als eerste. Kališ onderschept slim de pass. Kališ haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Hrabošák de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - FC Lošonc 0:2

36e minuut.
Klungelig pakt Kanov de bal. Kanov passt de bal zonder na te denken. Fignár rent richting de bal. Kališ onderschept slim de pass. Kališ schiet op doel. Sadík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Vinček rent richting de bal. Vinček geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Helko met de inworp. Kališ geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC CASSOVIA 56%, FC Lošonc 44%.
AFC CASSOVIA - FC Lošonc 0:2

47e minuut.
Klungelig pakt Fignár de bal. Kališ rent richting de bal. Kališ passt de bal in één keer door. Karetka rent richting de bal. Karetka haalt uit met een fantastische trap. Sadík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - FC Lošonc 0:3

50e minuut.
Fignár kopt de bal weg. Antolík rent richting de bal. Walko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Walko moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Walko schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

58e minuut.
Klungelig pakt Karetka de bal. Hrabošák bereikt de bal nog maar net als eerste. Karetka onderschept slim de pass. Karetka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Vinček raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valik komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kravecz geeft een lange en hoge pass. Semančo kopt de bal weg. Fignár is nu in balbezit. Karetka onderschept slim de pass. Karetka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Saksa met een sublieme pass. Tuhovčák is nu in balbezit. Kravecz begaat een overtreding. Tuhovčák raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kanov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Fidermák geeft de bal voor. Mulár rent richting de bal. Mulár passt de bal zonder na te denken. Helko bereikt de bal nog maar net als eerste. Helko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC CASSOVIA 52%, FC Lošonc 48%.
AFC CASSOVIA - FC Lošonc 0:3