Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hrubí Kanonieri FK Uzovské Pekľany
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 28.3
weak Schieten average
weak Passen average
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Krivý verovert de bal door een tackle van achteren. Krivý passt de bal in één keer door. Harvilla speelt de bal door. Staríček is nu in balbezit. Staríček draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mička zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Greš rent richting de bal. Greš speelt de bal door. Kotlárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlárik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Krivý bereikt de bal nog maar net als eerste. Greš verovert de bal door een tackle van achteren. Greš passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kotlárik de bal. Kotlárik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Greš passt de bal met de wreef. Daar is Pindroh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pindroh passt de bal zonder na te denken. Kotlárik is nu in balbezit. Kotlárik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrubí Kanonieri 64%, FK Uzovské Pekľany 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hrubí Kanonieri - FK Uzovské Pekľany 0:0

54e minuut.
Chalpuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalpuka passt de bal met de wreef. Krivý heeft problemen om de bal te vangen. Kotlárik rent richting de bal. Kotlárik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Tesák geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ravák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hevier is nu in balbezit. Hevier geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hydo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mička begaat een overtreding. Mička krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Staríček passt de bal met de wreef. Salvador is nu in balbezit. Dubec bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvador onderschept slim de pass. Salvador haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hrubí Kanonieri - FK Uzovské Pekľany 0:1

77e minuut.
Fajták geeft de bal voor. Inworp. Hydo met de inworp. Staríček rent richting de bal. Staríček geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Slivovský kopt de bal weg. Fajták probeert de bal aan de voet te houden. Greš rent richting de bal. Staríček rent richting de bal. Staríček geeft de bal voor. Gyurčík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Kotlárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalpuka verovert de bal door een tackle van achteren. Chalpuka geeft een hoge lob. Salvador rent richting de bal. Salvador haalt uit met een fantastische trap. Gyurčík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrubí Kanonieri 57%, FK Uzovské Pekľany 43%.
Hrubí Kanonieri - FK Uzovské Pekľany 0:1