Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hnusní Bojovníci FC Nabudúce
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 23.9
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Varšo rent richting de bal. Varšo passt de bal met de wreef. Brenchák is nu in balbezit. Brenchák schiet op doel. Na een snelle pass probeert Murín de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hnusní Bojovníci - FC Nabudúce 0:1

5e minuut.
Varšo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovaľ verovert de bal door een tackle van achteren. Kovaľ speelt de bal door. Brenchák is nu in balbezit. Brenchák draait met de bal, schiet en ... Helko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hnusní Bojovníci - FC Nabudúce 0:2

10e minuut.
Adamčák geeft een hoge lob. Majer kopt de bal weg. Klungelig pakt Murín de bal. Brenchák rent richting de bal. Brenchák draait met de bal, schiet en ... Helko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Vančík de bal. Vančík geeft een lange en hoge pass. Baraník kopt de bal weg. Brenchák rent richting de bal. Brenchák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hnusní Bojovníci 63%, FC Nabudúce 37%.
Hnusní Bojovníci - FC Nabudúce 0:2

54e minuut.
Mikla rent richting de bal. Varšo verovert de bal door een tackle van achteren. Varšo passt de bal in één keer door. Majer rent richting de bal. Majer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Maďar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Šečovič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jacubec heeft problemen om de bal te vangen. Jacubec geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hnusní Bojovníci 54%, FC Nabudúce 46%.
Hnusní Bojovníci - FC Nabudúce 0:2