Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:45
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.08
  • Stadion: Volcano Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 32437
FC Red Bull Zilina gisbernau
Chimera Tactiek popic
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 56.8
excellent Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Pedrosa probeert naar een medespeler te passen. Cristinel is nu in balbezit. Cristinel passt de bal zonder na te denken. Tzimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzimas schiet op doel. Vrba bokst de bal weg.

4e minuut.
Ibănescu onderschept slim de pass. Ibănescu geeft de bal voor. Thul speelt de bal door. Daar is Gostin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moczybród geeft de bal voor. Vrba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grunvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grunvald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - gisbernau 0:1

6e minuut.
Fikár passt de bal met de wreef. Ibănescu is nu in balbezit. Ibănescu met een sublieme pass. Koszycki is nu in balbezit. Koszycki draait met de bal, schiet en ... Jennis bokst de bal weg.

13e minuut.
Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevakyan onderschept slim de pass. Sevakyan geeft de bal voor. Koszycki rent richting de bal. Koszycki draait met de bal, schiet en ... Jennis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Prášek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gostin is nu in balbezit. Gostin passt de bal zonder na te denken. Ďurkovič heeft problemen om de bal te vangen. Ďurkovič schiet op doel. Jennis bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Bull Zilina 53%, gisbernau 47%.
FC Red Bull Zilina - gisbernau 0:1

50e minuut.
Moczybród geeft de bal voor. Sevakyan is nu in balbezit. Tzimas onderschept slim de pass. Tzimas haalt uit met een fantastische trap. Vrba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - gisbernau 0:2

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amberg komt het veld opgelopen. van de Haar komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Amberg met een sublieme pass. Moczybród bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gostin krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Sandala is nu in balbezit. Sandala probeert naar een medespeler te passen. Koszycki rent richting de bal. Koszycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - gisbernau 1:2

81e minuut.
Luder geeft een hoge lob. Inworp. Gostin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sandala geeft de bal voor. Ďurkovič maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Amberg onderschept slim de pass. Amberg passt de bal zonder na te denken. van de Haar rent richting de bal. van de Haar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - gisbernau 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Bull Zilina 40%, gisbernau 60%.
FC Red Bull Zilina - gisbernau 1:3