Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ChocoTeam OFK Veľké Kostoľany
mozno Tactiek 4-3-3 (DIAMANT)
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 24
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 53.1
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Vlachynský geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šlambora met de inworp. Handrlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Handrlica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Šlambora verovert de bal door een tackle van achteren. Šlambora geeft een lange en hoge pass. Vlachynský kan de bal niet met de borst controleren. Bottan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottan schiet op doel. Waddlе bokst de bal weg. Klungelig pakt Jolly de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šlambora zal de hoekschop nemen. Handrlica kopt de bal weg. Waddlе verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Ćwielong geeft een hoge lob. Inworp. Šlambora met de inworp. Handrlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Handrlica geeft de bal voor. Waddlе bokst de bal weg.

12e minuut.
Tropiak met de inworp. Bottan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottan passt de bal in één keer door. Handrlica is nu in balbezit. Handrlica schiet op doel. Waddlе bokst de bal weg. Bottan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Peixeiro onderschept slim de pass. Peixeiro met een sublieme pass. Tropiak speelt de bal door. Bottan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Ödemiş geeft een hoge lob. Lisoň is nu in balbezit. Lisoň passt de bal zonder na te denken. Gabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabara geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Douglas met een harde bal richting middenveld. Tropiak kopt de bal weg. Peixeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixeiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tárraga kopt de bal weg. Krajnyak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fóris. Fóris krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Peixeiro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kakash komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Tropiak probeert naar een medespeler te passen. Bottan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottan passt de bal met de wreef. Handrlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Handrlica haalt uit met een fantastische trap. Waddlе verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChocoTeam 72%, OFK Veľké Kostoľany 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ChocoTeam - OFK Veľké Kostoľany 0:0

47e minuut.
Krajnyak is nu in balbezit. Krajnyak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kakash de bal. Kakash met een sublieme pass. Handrlica is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ChocoTeam - OFK Veľké Kostoľany 0:1

54e minuut.
Tropiak met een sublieme pass. Bottan is nu in balbezit. Lisoň begaat een overtreding. Bottan raakt geblesseerd tijdens het duel. Tropiak wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Fóris is nu in balbezit. Šlambora verovert de bal door een tackle van achteren. Šlambora speelt de bal door. Handrlica is nu in balbezit. Handrlica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kakash rent richting de bal. Bottan rent richting de bal. Jolly tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jolly krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Jolly passt de bal zonder na te denken. Tropiak rent richting de bal. Tropiak passt de bal in één keer door. Bottan rent richting de bal. Bottan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kontogiannakis kopt de bal weg. Šlambora bereikt de bal nog maar net als eerste. Šlambora passt de bal zonder na te denken. Handrlica is nu in balbezit. Handrlica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Waddlе trapt de bal weg. Tárraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tropiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tropiak krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Handrlica is nu in balbezit. Jolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Handrlica verovert de bal door een tackle van achteren. Kakash is nu in balbezit. Kakash draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Kontogiannakis rent richting de bal. Pohl verovert de bal door een tackle van achteren. Pohl geeft een hoge lob. Zülfüqarlı maakt een snoekduik en kopt de bal. Douglas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChocoTeam 60%, OFK Veľké Kostoľany 40%.
ChocoTeam - OFK Veľké Kostoľany 0:1