Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hnusní Bojovníci Hrubí Kanonieri
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 21.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Šečovič is nu in balbezit. Mička is nu in balbezit. Šečovič schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Šečovič krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Kotlárik rent richting de bal. Kotlárik met een sublieme pass. Saling rent richting de bal. Saling haalt uit met een fantastische trap. Helko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kovaľ raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vachan komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Kochal rent richting de bal. Greš verovert de bal door een tackle van achteren. Greš passt de bal in één keer door. Kotlárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlárik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hnusní Bojovníci - Hrubí Kanonieri 0:1

21e minuut.
Mička rent richting de bal. Mička geeft de bal voor. Kotlárik kopt de bal weg. Saling rent richting de bal. Saling haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Greš rent richting de bal. Jacubec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacubec passt de bal zonder na te denken. Malinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Vachan passt de bal zonder na te denken. Jacubec is nu in balbezit. Jacubec passt de bal zonder na te denken. Daar is Malinko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malinko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hnusní Bojovníci - Hrubí Kanonieri 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hnusní Bojovníci 62%, Hrubí Kanonieri 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hnusní Bojovníci - Hrubí Kanonieri 1:1

46e minuut.
Kotlárik passt de bal in één keer door. Václav bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačír begaat een overtreding. Kačír krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Kochal geeft de bal voor. Greš heeft problemen om de bal te vangen. Greš geeft een hoge lob. Kotlárik rent richting de bal. Kotlárik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Jacubec probeert naar een medespeler te passen. Malinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajták rent richting de bal. Malinko verovert de bal door een tackle van achteren. Malinko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hnusní Bojovníci - Hrubí Kanonieri 2:1

62e minuut.
Saling verovert de bal door een tackle van achteren. Saling draait met de bal, schiet en ... Daar is Kotlárik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotlárik schiet op doel. Helko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hnusní Bojovníci - Hrubí Kanonieri 2:2

75e minuut.
Mička met de inworp. Pindroh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pindroh geeft de bal voor. Daar is Kotlárik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotlárik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Greš geeft de bal voor. Kochal is nu in balbezit. Kochal passt de bal in één keer door. Kotlárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlárik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hnusní Bojovníci 65%, Hrubí Kanonieri 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hnusní Bojovníci - Hrubí Kanonieri 2:2