Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Veľké Kostoľany FC Red Bull Zilina
4-3-3 (DIAMANT) Tactiek Chimera
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 52.5
good Schieten excellent
very good Passen very good
adequate Verdedigen very good


5e minuut.
Šlambora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottan rent richting de bal. Šlambora rent richting de bal. Bottan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Šlambora is nu in balbezit. Handrlica rent richting de bal. Sevakyan maakt een afschuwelijke overtreding. Sevakyan krijgt een gele kaart. Handrlica raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Handrlica kan niet meer verder spelen. Farkaš komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Šlambora bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkaš is nu in balbezit. Sevakyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Farkaš raakt geblesseerd tijdens het duel. Krajnyak wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - FC Red Bull Zilina 1:0

14e minuut.
Bottan kopt de bal weg. Gostin rent richting de bal. Gostin passt de bal in één keer door. Koszycki is nu in balbezit. Koszycki schiet op doel. Douglas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Gostin probeert naar een medespeler te passen. Koszycki rent richting de bal. Kakash rent richting de bal. Koszycki onderschept slim de pass. Koszycki schiet op doel. Douglas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Veľké Kostoľany 68%, FC Red Bull Zilina 32%.
OFK Veľké Kostoľany - FC Red Bull Zilina 1:0

49e minuut.
Prášek met de inworp. Gostin is nu in balbezit. Gostin met een sublieme pass. Ďurkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďurkovič haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Farkaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Šlambora speelt de bal door. Bottan is nu in balbezit. Bottan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - FC Red Bull Zilina 2:0

64e minuut.
Čermák geeft een hoge lob. Kontogiannakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prášek zal de hoekschop nemen. Koszycki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Veľké Kostoľany - FC Red Bull Zilina 2:1

76e minuut.
Ďurkovič passt de bal zonder na te denken. Tropiak met een sublieme pass. Sandala probeert naar een medespeler te passen. Koszycki rent richting de bal. Koszycki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bottan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibănescu onderschept slim de pass. Ibănescu probeert naar een medespeler te passen. Ďurkovič is nu in balbezit. Ďurkovič draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Veľké Kostoľany 67%, FC Red Bull Zilina 33%.
OFK Veľké Kostoľany - FC Red Bull Zilina 2:1