Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:48
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.08
  • Stadion: Super Stadion
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1931
Super Team AFC CASSOVIA
Lewandovski Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
34 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 22.7
solide Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Pelé rent richting de bal. Semančo is nu in balbezit. Pelé onderschept slim de pass. Zidane rent richting de bal. Zidane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Fignár is nu in balbezit. Pelé verovert de bal door een tackle van achteren. Pelé met een sublieme pass. Rambo rent richting de bal. Rambo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

6e minuut.
Fignár is nu in balbezit. Zidane onderschept slim de pass. Zidane speelt de bal door. Rambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Inworp. Figo met de inworp. Zidane rent richting de bal. Lewandowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewandowski schiet op doel. Sadík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Figo zal de hoekschop nemen. Lewandowski kopt de bal weg. Daar is Hrabošák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rambo is nu in balbezit. Rambo haalt uit met een fantastische trap. Sadík bokst de bal weg. Daar is Fignár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - AFC CASSOVIA 1:0

12e minuut.
Pelé probeert naar een medespeler te passen. Zidane rent richting de bal. Zidane geeft de bal voor. Lewandowski rent richting de bal. Lewandowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Kmetz passt de bal zonder na te denken. Rambo is nu in balbezit. Rambo passt de bal met de wreef. Zidane is nu in balbezit. Zidane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Schwarzenegger is nu in balbezit. Schwarzenegger probeert naar een medespeler te passen. Figo probeert naar een medespeler te passen. Lewandowski is nu in balbezit. Lewandowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Fignár is nu in balbezit. Zidane verovert de bal door een tackle van achteren. Zidane passt de bal in één keer door. Lewandowski rent richting de bal. Lewandowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Fignár heeft problemen om de bal te vangen. Pogba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogba met een sublieme pass. Rambo rent richting de bal. Rambo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Zidane met een sublieme pass. Pelé rent richting de bal. Pelé geeft de bal voor. Rambo is nu in balbezit. Rambo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Lewandowski speelt de bal door. Hrabošák verovert de bal door een tackle van achteren. Rambo is nu in balbezit. Rambo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - AFC CASSOVIA 2:0

33e minuut.
Sadík trapt de bal weg. Schwarzenegger rent richting de bal. Schwarzenegger passt de bal zonder na te denken. Rambo rent richting de bal. Rambo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane passt de bal met de wreef. Lewandowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewandowski draait met de bal, schiet en ... Sadík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - AFC CASSOVIA 3:0

43e minuut.
Hudzík geeft een lange en hoge pass. Inworp. Figo met een snelle inworp. Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Figo onderschept slim de pass. Figo geeft een lange en hoge pass. Rambo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lewandowski is nu in balbezit. Lewandowski draait met de bal, schiet en ... Sadík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Team 19%, AFC CASSOVIA 81%.
Super Team - AFC CASSOVIA 3:0

49e minuut.
Lewandowski kopt de bal weg. Hrabošák geeft een hoge lob. Tuhovčák is nu in balbezit. Figo verovert de bal door een tackle van achteren. Figo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lewandowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewandowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - AFC CASSOVIA 4:0

51e minuut.
Kanov probeert naar een medespeler te passen. Valik rent richting de bal. Valik geeft een lange en hoge pass. Lewandowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewandowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Zidane controleert de bal met de borst. Fignár bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelé geeft een hoge lob. Lewandowski is nu in balbezit. Lewandowski haalt uit met een fantastische trap. Sadík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Baločan geeft een hoge lob. Hrabošák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrabošák geeft de bal voor. Klungelig pakt Rambo de bal. Rambo schiet op doel. Sadík bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Sadík met een sublieme pass. Pelé kopt de bal weg. Hrabošák controleert de bal met de borst. Rambo rent richting de bal. Rambo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - AFC CASSOVIA 5:0

62e minuut.
Fignár bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane verovert de bal door een tackle van achteren. Zidane passt de bal in één keer door. Lewandowski rent richting de bal. Lewandowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Lewandowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewandowski passt de bal in één keer door. Rambo rent richting de bal. Rambo haalt uit met een fantastische trap. Sadík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Semančo geeft de bal voor. Figo kopt de bal weg. Lewandowski probeert de bal aan de voet te houden. Rambo is nu in balbezit. Rambo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Zidane is nu in balbezit. Zidane geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kanov de bal. Lewandowski rent richting de bal. Lewandowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - AFC CASSOVIA 6:0

69e minuut.
Klungelig pakt Bojarski de bal. Antolík rent richting de bal. Schwarzenegger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schwarzenegger krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Fignár rent richting de bal. Pelé verovert de bal door een tackle van achteren. Pelé speelt de bal door. Rambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bojarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojarski geeft een hoge lob. Zidane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fignár bereikt de bal nog maar net als eerste. Fignár haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Tuhovčák met een snelle inworp. Zidane rent richting de bal. Kanov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kanov krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Semančo geeft een hoge lob. Figo kopt de bal weg. Lewandowski rent richting de bal. Lewandowski geeft een lange en hoge pass. Rambo krijgt zijn hoofd ertegen. Sadík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Team 20%, AFC CASSOVIA 80%.
Super Team - AFC CASSOVIA 6:0