Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:44
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.08
  • Stadion: Super Stadion
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6396
Super Team gisbernau
Lewandovski Tactiek popic
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
40.1 gemiddelde waardering 56.1
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


5e minuut.
Figo probeert naar een medespeler te passen. Pelé rent richting de bal. Pelé probeert naar een medespeler te passen. Lewandowski is nu in balbezit. Lewandowski haalt uit met een fantastische trap. Jennis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Kolodžej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolodžej geeft een hoge lob. Baločan rent richting de bal. Thul verovert de bal door een tackle van achteren. Thul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - gisbernau 0:1

9e minuut.
Moczybród probeert naar een medespeler te passen. Cristinel speelt de bal door. bin Ismail probeert naar een medespeler te passen. Grunvald rent richting de bal. Grunvald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - gisbernau 0:2

15e minuut.
Cardozo speelt de bal door. Cristinel rent richting de bal. Cristinel passt de bal met de wreef. Grunvald rent richting de bal. Grunvald schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pogba speelt de bal door. Moczybród bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczybród passt de bal zonder na te denken. Thul is nu in balbezit. Thul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - gisbernau 0:3

17e minuut.
Lewandowski geeft een hoge lob. Kolodžej rent richting de bal. Kolodžej passt de bal met de wreef. Rambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
bin Ismail is nu in balbezit. bin Ismail passt de bal met de wreef. Cristinel probeert naar een medespeler te passen. Moczybród is nu in balbezit. Moczybród draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Figo heeft problemen om de bal te vangen. Figo met een sublieme pass. Kolodžej met een sublieme pass. Thul rent richting de bal. Thul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - gisbernau 0:4

31e minuut.
Grunvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Thul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogba begaat een overtreding. Pogba krijgt een gele kaart. Thul wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Thul kan niet meer verder spelen. Tzimas komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Lewandowski kopt de bal weg. Moczybród bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczybród passt de bal met de wreef. Tzimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzimas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - gisbernau 0:5

34e minuut.
Figo rent richting de bal. Grunvald verovert de bal door een tackle van achteren. Grunvald speelt de bal door. Tzimas rent richting de bal. Tzimas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - gisbernau 0:6

38e minuut.
Kolodžej is nu in balbezit. Kolodžej passt de bal in één keer door. Moczybród met een sublieme pass. Klungelig pakt Grunvald de bal. Grunvald schiet op doel. Paal! Tzimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzimas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - gisbernau 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Team 48%, gisbernau 52%.
Super Team - gisbernau 0:7

46e minuut.
Tzimas probeert naar een medespeler te passen. Grunvald rent richting de bal. Lewandowski rent richting de bal. Grunvald onderschept slim de pass. Grunvald draait met de bal, schiet en ... Paal!

61e minuut.
Kolodžej probeert naar een medespeler te passen. Moczybród speelt de bal door. Kolodžej is nu in balbezit. Kolodžej passt de bal met de wreef. Moczybród geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Baločan geeft een hoge lob. Wostal heeft problemen om de bal te vangen. Wostal geeft de bal voor. Grunvald rent richting de bal. Grunvald draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - gisbernau 0:8

64e minuut.
Rambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambo passt de bal zonder na te denken. Baločan heeft problemen om de bal te vangen. Tzimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzimas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - gisbernau 0:9

66e minuut.
Tzimas is nu in balbezit. Pogba rent richting de bal. Pogba met een sublieme pass. Grunvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grunvald haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Baločan trapt de bal weg. Kolodžej met een sublieme pass. Daar is Bojarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzimas onderschept slim de pass. Tzimas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - gisbernau 0:10

72e minuut.
Doeltrap. Luder komt het veld opgelopen. Facio komt het veld opgelopen. Maradona met een harde bal richting middenveld. Moczybród kopt de bal weg. Grunvald rent richting de bal. Grunvald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - gisbernau 0:11

73e minuut.
Pelé geeft een lange en hoge pass. bin Ismail kopt de bal weg. Pogba heeft problemen om de bal te vangen. Grunvald verovert de bal door een tackle van achteren. Grunvald draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bojarski trapt de bal weg. Cristinel rent richting de bal. Pogba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pogba krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Daar is Tzimas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojarski begaat een overtreding. Tzimas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cardozo met een snel genomen vrije trap. Bojarski heeft problemen om de bal te vangen. bin Ismail is nu in balbezit. bin Ismail haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Baločan kan de bal niet met de borst controleren. Tzimas verovert de bal door een tackle van achteren. Tzimas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - gisbernau 0:12

83e minuut.
Bojarski met een sublieme pass. Moczybród bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczybród passt de bal met de wreef. Grunvald rent richting de bal. Grunvald haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - gisbernau 0:13

83e minuut.
Daar is Rambo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rambo passt de bal in één keer door. Daar is Baločan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzimas onderschept slim de pass. Tzimas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - gisbernau 0:14

88e minuut.
Wostal rent richting de bal. Wostal geeft een hoge lob. Tzimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Facio is nu in balbezit. Tzimas is nu in balbezit. Facio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzimas is nu in balbezit. Tzimas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - gisbernau 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Team 63%, gisbernau 37%.
Super Team - gisbernau 0:15