Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:44
  • Competitiewedstrijd: III. Liga.08
  • Stadion: Volcano Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 25477
FC Red Bull Zilina FK Uzovské Pekľany
Chimera Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
26% Spel op eigen helft 74%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 25.6
solide Schieten matig
redelijk Passen matig
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Pramúka speelt de bal door. Urbaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaník passt de bal zonder na te denken. Ďurkovič rent richting de bal. Ďurkovič draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ravák passt de bal in één keer door. Daar is Salvador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salvador passt de bal met de wreef. Staríček bereikt de bal nog maar net als eerste. Staríček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Šefčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Šefčík geeft de bal voor. Frankel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďurkovič rent richting de bal. Ďurkovič haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Drábek passt de bal in één keer door. Sandala is nu in balbezit. Sandala probeert naar een medespeler te passen. Ďurkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďurkovič schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Hevier passt de bal zonder na te denken. Ďurkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďurkovič rent richting de bal. Ďurkovič draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pramúka met een snelle inworp. Drábek is nu in balbezit. Drábek passt de bal zonder na te denken. Frankel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankel schiet op doel. Cichý bokst de bal weg.

18e minuut.
Šefčík speelt de bal door. Sandala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala met een sublieme pass. Daar is Ďurkovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ďurkovič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FK Uzovské Pekľany 1:0

21e minuut.
Sandala met de inworp. Krivý onderschept slim de pass. Hevier is nu in balbezit. Urbaník onderschept slim de pass. Urbaník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FK Uzovské Pekľany 2:0

28e minuut.
Urbaník speelt de bal door. Klungelig pakt Frankel de bal. Frankel passt de bal met de wreef. Ďurkovič is nu in balbezit. Ďurkovič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FK Uzovské Pekľany 3:0

31e minuut.
Pramúka rent richting de bal. Pramúka geeft een lange en hoge pass. Goč heeft problemen om de bal te vangen. Frankel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FK Uzovské Pekľany 4:0

39e minuut.
Drábek passt de bal in één keer door. Slivovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankel onderschept slim de pass. Frankel draait met de bal, schiet en ... Goč probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FK Uzovské Pekľany 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Bull Zilina 24%, FK Uzovské Pekľany 76%.
FC Red Bull Zilina - FK Uzovské Pekľany 5:0

50e minuut.
Frankel probeert naar een medespeler te passen. Slivovský rent richting de bal. Sandala onderschept slim de pass. Sandala geeft een hoge lob. Urbaník krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FK Uzovské Pekľany 6:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pramúka met de inworp. Urbaník rent richting de bal. Urbaník passt de bal in één keer door. Ďurkovič is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Harvilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvilla passt de bal met de wreef. Sandala speelt de bal door. Ďurkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďurkovič speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Pramúka geeft de bal voor. Goč met een sublieme pass. Ravák heeft problemen om de bal te vangen. Urbaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaník schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Drábek passt de bal in één keer door. Frankel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankel probeert naar een medespeler te passen. Ďurkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďurkovič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Zilina - FK Uzovské Pekľany 7:0

78e minuut.
Cichý trapt de bal weg van het doel. Golub kopt de bal weg. Frankel probeert de bal aan de voet te houden. Ďurkovič rent richting de bal. Ďurkovič draait met de bal, schiet en ... Cichý kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Šefčík verovert de bal door een tackle van achteren. Šefčík geeft de bal voor. Chalpuka heeft problemen om de bal te vangen. Frankel rent richting de bal. Frankel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Doeltrap. Cichý trapt de bal weg. Inworp. Sandala met de inworp. Drábek geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Bull Zilina 28%, FK Uzovské Pekľany 72%.
FC Red Bull Zilina - FK Uzovské Pekľany 7:0