Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ChocoTeam Hrubí Kanonieri
mozno Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 21.9
good Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Lisoň geeft een lange en hoge pass. Fajták kopt de bal weg. Klungelig pakt Tesák de bal. Rišavý is nu in balbezit. Rišavý draait met de bal, schiet en ... Gyurčík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Vlachynský bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlachynský geeft de bal voor. Janiga kopt de bal weg. Rišavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Rišavý draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sliacky rent richting de bal. Lisoň onderschept slim de pass. Lisoň passt de bal met de wreef. Gabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabara geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Lisoň kopt de bal weg. Rišavý controleert de bal met de borst. Tárraga is nu in balbezit. Tárraga draait met de bal, schiet en ... Gyurčík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ChocoTeam - Hrubí Kanonieri 1:0

16e minuut.
Dubec rent richting de bal. Tárraga verovert de bal door een tackle van achteren. Tárraga passt de bal met de wreef. Rišavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Rišavý haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tárraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tárraga geeft een hoge lob. Janiga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rišavý rent richting de bal. Rišavý schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Vlachynský geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pindroh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Greš met een sublieme pass. Sliacky geeft een hoge lob. Waddlе probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Václav kopt de bal weg. Kotlárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlachynský legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kotlárik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sliacky legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Waddlе bokst de bal weg.

31e minuut.
Kotlárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bischeri onderschept slim de pass. Bischeri geeft een lange en hoge pass. Tárraga rent richting de bal. Tárraga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ChocoTeam - Hrubí Kanonieri 2:0

32e minuut.
Mička probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tárraga is nu in balbezit. Tárraga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Böjte rent richting de bal. Böjte passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rišavý de bal. Rišavý schiet op doel. Gyurčík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ChocoTeam - Hrubí Kanonieri 3:0

37e minuut.
Rišavý met een sublieme pass. Fóris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fóris passt de bal in één keer door. Tárraga rent richting de bal. Tárraga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChocoTeam 29%, Hrubí Kanonieri 71%.
ChocoTeam - Hrubí Kanonieri 3:0

51e minuut.
Ćwielong geeft een hoge lob. Gabara kopt de bal weg. Klungelig pakt Dubec de bal. Rišavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Rišavý haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Sliacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwielong onderschept slim de pass. Ćwielong geeft de bal voor. Tárraga rent richting de bal. Tárraga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Dubec is nu in balbezit. Dubec passt de bal zonder na te denken. Tárraga rent richting de bal. Tárraga haalt uit met een fantastische trap. Gyurčík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ChocoTeam - Hrubí Kanonieri 4:0

61e minuut.
Kotlárik heeft problemen om de bal te vangen. Tárraga onderschept slim de pass. Tárraga passt de bal in één keer door. Gabara rent richting de bal. Gabara geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Böjte onderschept slim de pass. Böjte met een sublieme pass. Pohl speelt de bal door. Rišavý is nu in balbezit. Rišavý draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Gabara kopt de bal weg. Rišavý rent richting de bal. Fóris rent richting de bal. Fóris schiet op doel. Gyurčík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ćwielong met een sublieme pass. Böjte geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rišavý de bal onder controle te krijgen. Tárraga is nu in balbezit. Tárraga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ChocoTeam - Hrubí Kanonieri 5:0

85e minuut.
Tárraga verovert de bal door een tackle van achteren. Tárraga passt de bal zonder na te denken. Rišavý rent richting de bal. Rišavý schiet op doel. Fajták probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Böjte probeert naar een medespeler te passen. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl geeft een lange en hoge pass. Tárraga is nu in balbezit. Tárraga schiet op doel. Gyurčík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChocoTeam 22%, Hrubí Kanonieri 78%.
ChocoTeam - Hrubí Kanonieri 5:0