Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nabudúce FC Lošonc
442 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 26.7
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Morong rent richting de bal. Karetka onderschept slim de pass. Maďar bereikt de bal nog maar net als eerste. Karetka onderschept slim de pass. Karetka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Fidermák bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidermák passt de bal zonder na te denken. Morong rent richting de bal. Kališ onderschept slim de pass. Kališ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Majer kopt de bal weg. Fidermák rent richting de bal. Fidermák passt de bal in één keer door. Kališ is nu in balbezit. Kališ draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Javirský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Javirský speelt de bal door. Varšo is nu in balbezit. Karetka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Karetka krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Varšo raakt geblesseerd tijdens het duel. Morong met een snel genomen vrije trap. Walko kopt de bal weg. Kravecz heeft problemen om de bal te vangen. Majer is nu in balbezit. Majer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Adamčák probeert de bal met de borst te controleren. Kališ is nu in balbezit. Kališ passt de bal met de wreef. Helko rent richting de bal. Helko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Kališ bereikt de bal nog maar net als eerste. Karetka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kališ rent richting de bal. Karetka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karetka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Seplák speelt de bal door. Vančík rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mulár. Mulár krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nabudúce 65%, FC Lošonc 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nabudúce - FC Lošonc 0:0

53e minuut.
Kališ bereikt de bal nog maar net als eerste. Karetka is nu in balbezit. Varšo bereikt de bal nog maar net als eerste. Karetka verovert de bal door een tackle van achteren. Karetka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Adamčák geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mulár met de inworp. Kališ is nu in balbezit. Kališ geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Brenchák kopt de bal weg. Fidermák rent richting de bal. Vančík schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vančík krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Morong geeft een lange en hoge pass. Majer probeert naar een medespeler te passen. Brenchák rent richting de bal. Brenchák draait met de bal, schiet en ... Büyükuslu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - FC Lošonc 1:0

68e minuut.
Kravecz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fidermák bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidermák geeft de bal voor. Klungelig pakt Karetka de bal. Karetka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mulár speelt de bal door. Seplák rent richting de bal. Seplák geeft een hoge lob. Karetka rent richting de bal. Karetka schiet op doel. Javirský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Baraník probeert naar een medespeler te passen. Majer rent richting de bal. Kravecz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kravecz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nabudúce 64%, FC Lošonc 36%.
FC Nabudúce - FC Lošonc 1:0