Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hnusní Bojovníci AFC CASSOVIA
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 21.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Jacubec onderschept slim de pass. Kanov onderschept slim de pass. Kanov passt de bal met de wreef. Antolík rent richting de bal. Antolík haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Kochal is nu in balbezit. Kanov onderschept slim de pass. Kanov probeert naar een medespeler te passen. Antolík rent richting de bal. Antolík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Murín geeft de bal voor. Kačír heeft problemen om de bal te vangen. Semančo met een sublieme pass. Antolík is nu in balbezit. Antolík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kochal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kanov is nu in balbezit. Kanov speelt de bal door. Saksa rent richting de bal. Saksa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hnusní Bojovníci 63%, AFC CASSOVIA 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hnusní Bojovníci - AFC CASSOVIA 0:0

80e minuut.
Kanov passt de bal met de wreef. Saksa heeft problemen om de bal te vangen. Saksa passt de bal met de wreef. Antolík bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolík draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Kmetz probeert naar een medespeler te passen. Fignár geeft een hoge lob. Vachan probeert de bal aan de voet te houden. Saksa is nu in balbezit. Saksa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hnusní Bojovníci 62%, AFC CASSOVIA 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hnusní Bojovníci - AFC CASSOVIA 0:0