Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostrokysla Polefka 1FC Real Unicef
astakuta Tactiek 532
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 37.8
good Schieten good
very good Passen average
good Verdedigen average


4e minuut.
Williams is nu in balbezit. Śpiewok probeert naar een medespeler te passen. Dumbrell rent richting de bal. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz schiet op doel. Jacubec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Śpiewok is nu in balbezit. Śpiewok geeft de bal voor. Daar is Suikki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cherepko rent richting de bal. Cherepko haalt uit met een fantastische trap. Jacubec bokst de bal weg. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz schiet op doel. Jacubec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - 1FC Real Unicef 1:0

19e minuut.
Śpiewok passt de bal zonder na te denken. Talian bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell begaat een overtreding. Talian roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Talian kan niet meer verder spelen. Trung Nhân komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Nash is nu in balbezit. Nash geeft een lange en hoge pass. Suikki heeft problemen om de bal te vangen. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz schiet op doel. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Fabri geeft een lange en hoge pass. Trung Nhân kopt de bal weg. Bačinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Keown onderschept slim de pass. Keown draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Dumbrell passt de bal zonder na te denken. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz schiet op doel. Miranda probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Dumbrell rent richting de bal. Dumbrell passt de bal in één keer door. Złotorowicz heeft problemen om de bal te vangen. Dumbrell is nu in balbezit. Dumbrell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cordes komt het veld opgelopen. Jevina komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrokysla Polefka 39%, 1FC Real Unicef 61%.
Ostrokysla Polefka - 1FC Real Unicef 1:0

48e minuut.
Negruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Negruţ geeft de bal voor. Dovranić heeft problemen om de bal te vangen. Williams onderschept slim de pass. Williams geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Negruţ rent richting de bal. Bačinský onderschept slim de pass. Bačinský passt de bal met de wreef. Dumbrell is nu in balbezit. Dumbrell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Cherepko is nu in balbezit. Scheepers probeert naar een medespeler te passen. Ziobro is nu in balbezit. Złotorowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Złotorowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Scheepers rent richting de bal. Scheepers passt de bal met de wreef. Bačinský speelt de bal door. Dumbrell rent richting de bal. Dumbrell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bartolomeu Dias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fabri probeert naar een medespeler te passen. Bačinský speelt de bal door. Dumbrell rent richting de bal. Dumbrell haalt uit met een fantastische trap. Jacubec bokst de bal weg.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scheepers met de inworp. Cherepko probeert de bal met de borst te controleren. Cherepko haalt uit met een fantastische trap. Jacubec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - 1FC Real Unicef 2:0

77e minuut.
Bačinský passt de bal in één keer door. Dumbrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell probeert naar een medespeler te passen. Cherepko rent richting de bal. Cherepko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Jacubec trapt de bal weg van het doel. Śpiewok kopt de bal weg. Cherepko rent richting de bal. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bačinský probeert naar een medespeler te passen. Cherepko rent richting de bal. Cherepko passt de bal zonder na te denken. Dumbrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Jacubec speelt de bal door. Keown kopt de bal weg. Choszowski heeft problemen om de bal te vangen. Dumbrell is nu in balbezit. Dumbrell draait met de bal, schiet en ... Jacubec bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrokysla Polefka 32%, 1FC Real Unicef 68%.
Ostrokysla Polefka - 1FC Real Unicef 2:0