Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
East River FC Vranov nad Topľou
power Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Klungelig pakt Kodaj de bal. Halkovič is nu in balbezit. Kodaj verovert de bal door een tackle van achteren. Kodaj geeft de bal voor. Koprušák springt en kopt de bal. Jogan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Daar is Karolčík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karolčík geeft een hoge lob. Lulkovič controleert de bal met de borst. Leba verovert de bal door een tackle van achteren. Leba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East River - FC Vranov nad Topľou 1:0

23e minuut.
Liška verovert de bal door een tackle van achteren. Bača bereikt de bal nog maar net als eerste. Bača passt de bal in één keer door. Leba heeft problemen om de bal te vangen. Leba draait met de bal, schiet en ... Keller bokst de bal weg.

27e minuut.
Jeník bereikt de bal nog maar net als eerste. Leba verovert de bal door een tackle van achteren. Leba probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gerčák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerčák schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East River 52%, FC Vranov nad Topľou 48%.
East River - FC Vranov nad Topľou 1:0

53e minuut.
Kodaj heeft problemen om de bal te vangen. Bača rent richting de bal. Kodaj onderschept slim de pass. Kodaj geeft een lange en hoge pass. Koprušák springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bača is nu in balbezit. Bača passt de bal met de wreef. Gerčák is nu in balbezit. Leba rent richting de bal. Leba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Hrúz is nu in balbezit. Kopačka verovert de bal door een tackle van achteren. Koprušák is nu in balbezit. Koprušák haalt uit met een fantastische trap. Jogan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
East River - FC Vranov nad Topľou 1:1

61e minuut.
Liška probeert naar een medespeler te passen. Lulkovič heeft problemen om de bal te vangen. Leba onderschept slim de pass. Leba schiet op doel. Keller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East River - FC Vranov nad Topľou 2:1

64e minuut.
Janáček is nu in balbezit. Kopačka onderschept slim de pass. Kopačka passt de bal in één keer door. Kodaj rent richting de bal. Kodaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bača passt de bal in één keer door. Leba is nu in balbezit. Leba probeert naar een medespeler te passen. Gerčák rent richting de bal. Gerčák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Inworp. Bača met een snelle inworp. Jeník is nu in balbezit. Leba verovert de bal door een tackle van achteren. Leba geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Jeník probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrúz met de inworp. Karolčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolčík geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East River 47%, FC Vranov nad Topľou 53%.
East River - FC Vranov nad Topľou 2:1