Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vranov nad Topľou 1FC Real Unicef
Normal Tactiek 532
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 37.7
hopeloos Schieten solide
slecht Passen matig
zwak Verdedigen zwak


9e minuut.
Parra López bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra López probeert naar een medespeler te passen. Keown controleert de bal met de borst. Bartolomeu Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolomeu Dias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Doeltrap. Keller trapt de bal weg van het doel. Ziobro kopt de bal weg. Keown rent richting de bal. Keown draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vranov nad Topľou - 1FC Real Unicef 0:1

13e minuut.
Koprušák passt de bal in één keer door. Parra López is nu in balbezit. Parra López passt de bal in één keer door. Keown rent richting de bal. Keown schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Korman rent richting de bal. Keown verovert de bal door een tackle van achteren. Keown met een sublieme pass. Parra López is nu in balbezit. Parra López haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Bartolomeu Dias met een sublieme pass. Parra López rent richting de bal. Parra López passt de bal zonder na te denken. Keown rent richting de bal. Keown schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vranov nad Topľou - 1FC Real Unicef 0:2

26e minuut.
Liška rent richting de bal. Liška geeft een hoge lob. Bartolomeu Dias rent richting de bal. Bartolomeu Dias passt de bal zonder na te denken. Šoltis heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Keown bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller probeert naar een medespeler te passen. Ziobro kopt de bal weg. Parra López rent richting de bal. Parra López draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Choszowski rent richting de bal. Jeník bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Choszowski. Choszowski krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Miranda rent richting de bal. Miranda geeft een lange en hoge pass. Keown bereikt de bal nog maar net als eerste. Keown heeft problemen om de bal te vangen. Keown schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vranov nad Topľou - 1FC Real Unicef 0:3

31e minuut.
Parra López controleert de bal met de borst. Parra López geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Korman de bal. Keown bereikt de bal nog maar net als eerste. Keown schiet op doel. Keller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lulkovič verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bartolomeu Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Keown rent richting de bal. Bartolomeu Dias is nu in balbezit. Keown rent richting de bal. Keown draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vranov nad Topľou 76%, 1FC Real Unicef 24%.
FC Vranov nad Topľou - 1FC Real Unicef 0:3

46e minuut.
Jevina komt het veld opgelopen. Cordes komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Jacubec trapt de bal weg. Bartolomeu Dias kopt de bal weg. Šoltis heeft problemen om de bal te vangen. Keown rent richting de bal. Keown draait met de bal, schiet en ... Keller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Jevina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jevina draait met de bal, schiet en ... Keller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vranov nad Topľou - 1FC Real Unicef 0:4

53e minuut.
Negruţ geeft de bal voor. Daar is Liška, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziobro speelt de bal door. Lulkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Keown onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bartolomeu Dias rent richting de bal. Bartolomeu Dias passt de bal in één keer door. Jevina is nu in balbezit. Jevina probeert de bal met de borst te controleren. Jevina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vranov nad Topľou - 1FC Real Unicef 0:5

64e minuut.
Cordes geeft een hoge lob. Inworp. Hadzima met de inworp. Štefan rent richting de bal. Štefan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Jevina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevina geeft een lange en hoge pass. Korman heeft problemen om de bal te vangen. Keown is nu in balbezit. Keown haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vranov nad Topľou - 1FC Real Unicef 0:6

68e minuut.
Daar is Keown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lulkovič is nu in balbezit. Keown verovert de bal door een tackle van achteren. Keown haalt uit met een fantastische trap. Keller probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bartolomeu Dias rent richting de bal. Bartolomeu Dias passt de bal met de wreef. Keown bereikt de bal nog maar net als eerste. Keown haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vranov nad Topľou - 1FC Real Unicef 0:7

74e minuut.
Negruţ rent richting de bal. Negruţ geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jeník de bal. Choszowski rent richting de bal. Choszowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Keown is nu in balbezit. Keown draait met de bal, schiet en ... Šoltis kopt de bal weg. Bartolomeu Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolomeu Dias schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vranov nad Topľou 73%, 1FC Real Unicef 27%.
FC Vranov nad Topľou - 1FC Real Unicef 0:7