Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
East River Ostrokysla Polefka
power Tactiek astakuta
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 46.4
average Schieten solid
poor Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Daar is Leba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karolčík is nu in balbezit. Złotorowicz onderschept slim de pass. Cherepko is nu in balbezit. Cherepko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Hrúz probeert de bal met de borst te controleren. Dumbrell verovert de bal door een tackle van achteren. Červenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell verovert de bal door een tackle van achteren. Dumbrell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East River - Ostrokysla Polefka 0:1

5e minuut.
Złotorowicz passt de bal met de wreef. Cherepko rent richting de bal. Cherepko passt de bal in één keer door. Dumbrell is nu in balbezit. Dumbrell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
East River - Ostrokysla Polefka 0:2

7e minuut.
Scheepers passt de bal zonder na te denken. Złotorowicz is nu in balbezit. Bača is nu in balbezit. Złotorowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Złotorowicz schiet op doel. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Śpiewok kopt de bal weg. Złotorowicz is nu in balbezit. Hrúz verovert de bal door een tackle van achteren. Dumbrell onderschept slim de pass. Dumbrell draait met de bal, schiet en ... Jogan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Leba bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bača met een snelle inworp. Leba rent richting de bal. Leba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Śpiewok bereikt de bal nog maar net als eerste. Śpiewok geeft de bal voor. Červenka heeft problemen om de bal te vangen. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Dumbrell draait met de bal, schiet en ... Jogan met een sublieme pass. Scheepers kopt de bal weg. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap. Jogan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
East River - Ostrokysla Polefka 0:3

24e minuut.
Karolčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Śpiewok rent richting de bal. Śpiewok passt de bal met de wreef. Dumbrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Jogan met een harde bal richting middenveld. Scheepers probeert naar een medespeler te passen. Cherepko probeert de bal aan de voet te houden. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Śpiewok bereikt de bal nog maar net als eerste. Śpiewok passt de bal met de wreef. Scheepers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dumbrell rent richting de bal. Dumbrell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
East River - Ostrokysla Polefka 0:4

33e minuut.
Dumbrell is nu in balbezit. Dumbrell geeft de bal voor. Gaj is nu in balbezit. Cherepko verovert de bal door een tackle van achteren. Cherepko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East River - Ostrokysla Polefka 0:5

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jogan trapt de bal weg van het doel. Bačinský speelt de bal door. Dumbrell is nu in balbezit. Dumbrell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Śpiewok passt de bal zonder na te denken. Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri geeft een lange en hoge pass. Cherepko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherepko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East River 73%, Ostrokysla Polefka 27%.
East River - Ostrokysla Polefka 0:5

51e minuut.
Złotorowicz rent richting de bal. Janáček begaat een overtreding. Złotorowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Scheepers zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East River - Ostrokysla Polefka 0:6

61e minuut.
Scheepers rent richting de bal. Karolčík begaat een overtreding. Scheepers raakt geblesseerd tijdens het duel. Scheepers zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz schiet op doel. Jogan bokst de bal weg. Dumbrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Jogan met een sublieme pass. Śpiewok kopt de bal weg. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Jogan trapt de bal weg. Śpiewok kopt de bal weg. Klungelig pakt Gaj de bal. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Cherepko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadík bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadík geeft de bal voor. Bačinský rent richting de bal. Bačinský schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Nash passt de bal in één keer door. Daar is Bačinský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bačinský geeft een hoge lob. Cherepko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherepko geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
East River - Ostrokysla Polefka 0:7

74e minuut.
Śpiewok geeft een lange en hoge pass. Halkovič is nu in balbezit. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz schiet op doel. Červenka probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Złotorowicz passt de bal in één keer door. Dumbrell is nu in balbezit. Dumbrell met een sublieme pass. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap. Jogan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
East River - Ostrokysla Polefka 0:8

79e minuut.
Śpiewok passt de bal in één keer door. Dumbrell is nu in balbezit. Dumbrell passt de bal zonder na te denken. Cherepko rent richting de bal. Cherepko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East River - Ostrokysla Polefka 0:9

82e minuut.
Dumbrell passt de bal zonder na te denken. Bačinský is nu in balbezit. Bačinský met een sublieme pass. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Červenka heeft problemen om de bal te vangen. Sadík bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadík geeft een lange en hoge pass. Złotorowicz kan de bal niet met de borst controleren. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East River 71%, Ostrokysla Polefka 29%.
East River - Ostrokysla Polefka 0:9