Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Slovan Brratislava Zemiačiky
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


26e minuut.
Puťka met een sublieme pass. Kubalák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubalák passt de bal met de wreef. Malučký is nu in balbezit. Malučký geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gerek met een sublieme pass. Celko is nu in balbezit. Celko speelt de bal door. Puťka is nu in balbezit. Puťka schiet op doel. Paal!

42e minuut.
Gerek geeft een hoge lob. Hoppa met een sublieme pass. Klungelig pakt Riban de bal. Puťka bereikt de bal nog maar net als eerste. Puťka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Zemiačiky 1:0

45e minuut.
Celko verovert de bal door een tackle van achteren. Celko met een sublieme pass. Kubalák speelt de bal door. Cabuda rent richting de bal. Cabuda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slovan Brratislava 42%, Zemiačiky 58%.
FC Slovan Brratislava - Zemiačiky 1:0

68e minuut.
Celko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Horváth is nu in balbezit. Horváth speelt de bal door. Cabuda is nu in balbezit. Cabuda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Hoppa rent richting de bal. Hoppa geeft de bal voor. Fofinák kopt de bal weg. Porubčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Porubčin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Celko is nu in balbezit. Celko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pitonák de bal. Porubčin is nu in balbezit. Porubčin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Remach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Klungelig pakt Gaštik de bal. Puťka onderschept slim de pass. Puťka speelt de bal door. Porubčin rent richting de bal. Porubčin haalt uit met een fantastische trap. Remach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Pitonák is nu in balbezit. Pitonák geeft de bal voor. Cabuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuda draait met de bal, schiet en ... Conko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slovan Brratislava 57%, Zemiačiky 43%.
FC Slovan Brratislava - Zemiačiky 1:0