Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jarok United Raków Turany
433 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 21
poor Schieten average
average Passen poor
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Kanoč verovert de bal door een tackle van achteren. Bučák verovert de bal door een tackle van achteren. Strapko rent richting de bal. Bučák is nu in balbezit. Bučák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Zálešňák is nu in balbezit. Strapko onderschept slim de pass. Bučák bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bučák de bal. Bučák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Strapko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kalman komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Kukučka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štofej verovert de bal door een tackle van achteren. Štofej geeft een hoge lob. Tarapčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarapčák draait met de bal, schiet en ... Krčméry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Brekek trapt de bal weg. Urdžík met een sublieme pass. Mynárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bučák rent richting de bal. Bučák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jarok United 43%, Raków Turany 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Jarok United - Raków Turany 0:0

48e minuut.
Kanoč rent richting de bal. Kalman onderschept slim de pass. Kalman speelt de bal door. Mynárik rent richting de bal. Mynárik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jarok United - Raków Turany 0:1

53e minuut.
Hamran is nu in balbezit. Hamran met een sublieme pass. Bučák is nu in balbezit. Mynárik rent richting de bal. Mynárik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Urdžík heeft problemen om de bal te vangen. Bučák rent richting de bal. Kanoč begaat een overtreding. Kanoč krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Klungelig pakt Tarapčák de bal. Hlybák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlybák passt de bal met de wreef. Polova rent richting de bal. Polova geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Gross geeft de bal voor. Mynárik is nu in balbezit. Mynárik passt de bal zonder na te denken. Zálešňák is nu in balbezit. Zálešňák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jarok United 51%, Raków Turany 49%.
FC Jarok United - Raków Turany 0:1