Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zemiačiky AC Rosengard
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


15e minuut.
Pinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinko passt de bal met de wreef. Pitonák bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamár onderschept slim de pass. Klamár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Šidlo is nu in balbezit. Šidlo geeft een lange en hoge pass. Daar is Klamár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volk bereikt de bal nog maar net als eerste. Volk draait met de bal, schiet en ... Remach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Horváth speelt de bal door. Gaštik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nedbal. Nedbal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemiačiky 60%, AC Rosengard 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zemiačiky - AC Rosengard 0:0

53e minuut.
Nedbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedbal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinko met een snelle inworp. Horváth geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klamár heeft problemen om de bal te vangen. Šidlo is nu in balbezit. Šidlo passt de bal zonder na te denken. Klamár bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamár schiet op doel. Remach bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rusnáčik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klamár kan de bal niet met de borst controleren. Remach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Šidlo passt de bal met de wreef. Volk bereikt de bal nog maar net als eerste. Volk geeft een lange en hoge pass. Cabuda rent richting de bal. Cabuda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Admok geeft de bal voor. Inworp. Volk met een snelle inworp. Šidlo is nu in balbezit. Šidlo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Horváth heeft problemen om de bal te vangen. Povrazník bereikt de bal nog maar net als eerste. Povrazník met een sublieme pass. Cabuda rent richting de bal. Cabuda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemiačiky - AC Rosengard 1:0

79e minuut.
Klamár haalt uit met een fantastische trap. Admok kopt de bal weg. Remach werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Šidlo is nu in balbezit. Šidlo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Admok trapt de bal weg. Povrazník kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gaštik de bal onder controle te krijgen. Klamár bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamár schiet op doel. Remach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klamár bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamár schiet op doel. Remach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemiačiky 55%, AC Rosengard 45%.
Zemiačiky - AC Rosengard 1:0