Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Lula CF 1FC Real Unicef
352 Tactiek 532
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.2 gemiddelde waardering 38.1
weak Schieten solid
weak Passen average
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Hanuščák geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Negruţ met een snelle inworp. Bartolomeu Dias heeft problemen om de bal te vangen. Bartolomeu Dias geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Bartolomeu Dias rent richting de bal. Tutumlu is nu in balbezit. Bartolomeu Dias onderschept slim de pass. Keown is nu in balbezit. Keown schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - 1FC Real Unicef 0:1

8e minuut.
Parra López passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hanuščák de bal. Keown bereikt de bal nog maar net als eerste. Keown draait met de bal, schiet en ... Babej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - 1FC Real Unicef 0:2

14e minuut.
Bartolomeu Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutumlu rent richting de bal. Bartolomeu Dias tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tutumlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tutumlu komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - 1FC Real Unicef 1:2

21e minuut.
Choszowski onderschept slim de pass. Janko rent richting de bal. Bartolomeu Dias onderschept slim de pass. Parra López bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra López draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Williams heeft problemen om de bal te vangen. Tarasiuk rent richting de bal. Williams maakt een afschuwelijke overtreding. Williams krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Williams geeft een lange en hoge pass. Daar is Hanuščák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keown bereikt de bal nog maar net als eerste. Keown haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - 1FC Real Unicef 1:3

37e minuut.
Suikki geeft de bal voor. Parra López rent richting de bal. Janko is nu in balbezit. Parra López onderschept slim de pass. Parra López draait met de bal, schiet en ... Babej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lula CF 68%, 1FC Real Unicef 32%.
Atletico Lula CF - 1FC Real Unicef 1:3

46e minuut.
Cordes komt het veld opgelopen. Jevina komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Lindholm is nu in balbezit. Hlavný is nu in balbezit. Lindholm is nu in balbezit. Hlavný rent richting de bal. Hlavný draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Tarasiuk passt de bal met de wreef. Hlavný rent richting de bal. Hlavný probeert naar een medespeler te passen. Elbüken is nu in balbezit. Elbüken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Tutumlu kopt de bal weg. Choszowski geeft een hoge lob. Williams kopt de bal weg. Jevina is nu in balbezit. Jevina geeft een hoge lob. Babej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Keown bereikt de bal nog maar net als eerste. Keown schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - 1FC Real Unicef 1:4

68e minuut.
Keown verovert de bal door een tackle van achteren. Keown passt de bal zonder na te denken. Jevina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolomeu Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolomeu Dias draait met de bal, schiet en ... Babej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - 1FC Real Unicef 1:5

70e minuut.
Bartolomeu Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolomeu Dias passt de bal in één keer door. Keown is nu in balbezit. Keown draait met de bal, schiet en ... Babej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - 1FC Real Unicef 1:6

72e minuut.
Giba geeft een hoge lob. Choszowski rent richting de bal. Choszowski speelt de bal door. Jevina is nu in balbezit. Jevina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - 1FC Real Unicef 1:7

75e minuut.
Ziobro rent richting de bal. Ziobro met een sublieme pass. Jevina rent richting de bal. Jevina draait met de bal, schiet en ... Babej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ziobro geeft een hoge lob. Negruţ rent richting de bal. Negruţ speelt de bal door. Daar is Keown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keown schiet op doel. Babej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jevina is nu in balbezit. Jevina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Giba geeft een lange en hoge pass. Ziobro kopt de bal weg. Hanuščák probeert naar een medespeler te passen. Ziobro rent richting de bal. Ziobro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Jacubec met een sublieme pass. Bartolomeu Dias kopt de bal weg. Jevina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevina draait met de bal, schiet en ... Babej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - 1FC Real Unicef 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lula CF 67%, 1FC Real Unicef 33%.
Atletico Lula CF - 1FC Real Unicef 1:8