Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zemiačiky Ostrokysla Polefka
Normal Tactiek astakuta
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 48.5
poor Schieten solid
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Riban rent richting de bal. Dumbrell onderschept slim de pass. Złotorowicz is nu in balbezit. Dumbrell rent richting de bal. Dumbrell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Bačinský met een snelle inworp. Śpiewok bereikt de bal nog maar net als eerste. Śpiewok probeert naar een medespeler te passen. Dumbrell rent richting de bal. Dumbrell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Michelli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Złotorowicz de bal. Złotorowicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dumbrell de bal. Dumbrell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cherepko draait met de bal, schiet en ... Pitonák probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bačinský zal de hoekschop nemen. Złotorowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Remach bokst de bal weg.

11e minuut.
Cabuda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pinko de bal. Michelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Michelli krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Riban heeft problemen om de bal te vangen. Riban probeert naar een medespeler te passen. Hoppa is nu in balbezit. Dumbrell verovert de bal door een tackle van achteren. Dumbrell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cherepko rent richting de bal. Štefánik onderschept slim de pass. Gaštik rent richting de bal. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Cherepko probeert de bal aan de voet te houden. Pinko is nu in balbezit. Michelli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Michelli krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Pinko wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

20e minuut.
Hoppa kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cherepko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zemiačiky - Ostrokysla Polefka 0:1

24e minuut.
Bačinský geeft een hoge lob. Cherepko kopt de bal weg. Daar is Admok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumbrell is nu in balbezit. Dumbrell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemiačiky - Ostrokysla Polefka 0:2

25e minuut.
Cidoncha is nu in balbezit. Cidoncha geeft een hoge lob. Złotorowicz kopt de bal weg. Cherepko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherepko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Bačinský met de inworp. Śpiewok bereikt de bal nog maar net als eerste. Śpiewok met een sublieme pass. Dumbrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemiačiky - Ostrokysla Polefka 0:3

30e minuut.
Dumbrell passt de bal met de wreef. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz passt de bal zonder na te denken. Cherepko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherepko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemiačiky - Ostrokysla Polefka 0:4

30e minuut.
Cabuda rent richting de bal. Bačinský met een sublieme pass. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell rent richting de bal. Dumbrell draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Pinko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maldonado rent richting de bal. Maldonado passt de bal in één keer door. Cherepko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherepko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemiačiky - Ostrokysla Polefka 0:5

34e minuut.
Dumbrell verovert de bal door een tackle van achteren. Riban rent richting de bal. Cherepko onderschept slim de pass. Cherepko draait met de bal, schiet en ... Złotorowicz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemiačiky - Ostrokysla Polefka 0:6

45e minuut.
Dumbrell is nu in balbezit. Dumbrell met een sublieme pass. Riban bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz onderschept slim de pass. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemiačiky 80%, Ostrokysla Polefka 20%.
Zemiačiky - Ostrokysla Polefka 0:6

51e minuut.
Bačinský verovert de bal door een tackle van achteren. Bačinský probeert naar een medespeler te passen. Dumbrell rent richting de bal. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Admok de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cherepko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dumbrell is nu in balbezit. Dumbrell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemiačiky - Ostrokysla Polefka 0:7

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Remach trapt de bal weg. Bačinský kopt de bal weg. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemiačiky - Ostrokysla Polefka 0:8

67e minuut.
Śpiewok onderschept slim de pass. Śpiewok met een sublieme pass. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherepko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherepko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Śpiewok is nu in balbezit. Śpiewok speelt de bal door. Cherepko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherepko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemiačiky - Ostrokysla Polefka 0:9

74e minuut.
Hoppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoppa geeft de bal voor. Cherepko probeert de bal aan de voet te houden. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Cherepko controleert de bal met de borst. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz passt de bal met de wreef. Daar is Dumbrell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumbrell draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemiačiky - Ostrokysla Polefka 0:10

84e minuut.
Štefánik rent richting de bal. Złotorowicz is nu in balbezit. Štefánik maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Štefánik moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Štefánik schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

84e minuut.
Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz haalt uit met een fantastische trap. Pitonák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bačinský zal de hoekschop nemen. Remach bokst de bal weg.

86e minuut.
Dumbrell heeft problemen om de bal te vangen. Dumbrell met een sublieme pass. Złotorowicz is nu in balbezit. Cherepko is nu in balbezit. Cherepko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Bačinský is nu in balbezit. Bačinský geeft een lange en hoge pass. Daar is Admok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cherepko verovert de bal door een tackle van achteren. Cherepko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Daar is Riban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złotorowicz is nu in balbezit. Cherepko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherepko schiet op doel. Remach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemiačiky - Ostrokysla Polefka 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemiačiky 83%, Ostrokysla Polefka 17%.
Zemiačiky - Ostrokysla Polefka 0:11