Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
East River Raków Turany
power Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.5
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Gaj met de inworp. Bača bereikt de bal nog maar net als eerste. Bača passt de bal met de wreef. Leba is nu in balbezit. Leba draait met de bal, schiet en ... Krčméry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Červenka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Štofej met de inworp. Bučák bereikt de bal nog maar net als eerste. Bučák geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Gaj de bal. Mynárik rent richting de bal. Mynárik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East River - Raków Turany 0:1

16e minuut.
Urdžík met een sublieme pass. Bača bereikt de bal nog maar net als eerste. Bača met een sublieme pass. Leba bereikt de bal nog maar net als eerste. Leba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Karolčík passt de bal met de wreef. Gerčák rent richting de bal. Gerčák passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Leba de bal. Leba haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
East River - Raków Turany 1:1

26e minuut.
Leba passt de bal in één keer door. Halkovič heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Štofej. Halkovič raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

28e minuut.
Sosák passt de bal in één keer door. Halkovič is nu in balbezit. Štofej bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynárik rent richting de bal. Mynárik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East River 40%, Raków Turany 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
East River - Raków Turany 1:1

50e minuut.
Karolčík passt de bal met de wreef. Gaj is nu in balbezit. Gaj geeft de bal voor. Mynárik rent richting de bal. Mynárik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Urdžík is nu in balbezit. Karolčík verovert de bal door een tackle van achteren. Jedlička bereikt de bal nog maar net als eerste. Korec bereikt de bal nog maar net als eerste. Korec geeft een hoge lob. Jogan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Bača met de inworp. Karolčík is nu in balbezit. Karolčík geeft een lange en hoge pass. Jedlička is nu in balbezit. Jedlička probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Janáček geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Leba rent richting de bal. Leba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Strapko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolčík onderschept slim de pass. Urdžík rent richting de bal. Karolčík is nu in balbezit. Karolčík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bača met een sublieme pass. Gerčák is nu in balbezit. Trnavský onderschept slim de pass. Karolčík is nu in balbezit. Karolčík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Karolčík passt de bal met de wreef. Janáček rent richting de bal. Urdžík schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Urdžík naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East River 34%, Raków Turany 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
East River - Raków Turany 1:1