Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sajószöged KTK Újpesti TE
4--3--3 Tactiek Def
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 39.7
solid Schieten good
adequate Passen adequate
average Verdedigen solid


4e minuut.
Végvári verovert de bal door een tackle van achteren. Stohl is nu in balbezit. Végvári maakt een afschuwelijke overtreding. Végvári krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Topos passt de bal met de wreef. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Forgács begaat een overtreding. Forgács krijgt een gele kaart. Végvári is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szviták komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Milanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Tudor passt de bal zonder na te denken. Stohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Stohl passt de bal met de wreef. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Újpesti TE 0:1

19e minuut.
Gyurta is nu in balbezit. Ökkeşoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ökkeşoğlu met een sublieme pass. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. Schóber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Yusifzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Újpesti TE 0:2

29e minuut.
Stohl met een sublieme pass. Darnyi is nu in balbezit. Sátori verovert de bal door een tackle van achteren. Sátori geeft een lange en hoge pass. Ciuchiţă springt en kopt de bal. Schóber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Daar is Brasseur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nógrádi is nu in balbezit. Nógrádi speelt de bal door. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. Schóber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Daar is Miklas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topos bereikt de bal nog maar net als eerste. Topos haalt uit met een fantastische trap. Stohl probeert de bal aan de voet te houden. Milanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Újpesti TE 1:2

40e minuut.
Topos verovert de bal door een tackle van achteren. Topos passt de bal zonder na te denken. Brasseur heeft problemen om de bal te vangen. Brasseur draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Paulusz de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Ökkeşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaj onderschept slim de pass. Kaj probeert naar een medespeler te passen. Topos bereikt de bal nog maar net als eerste. Topos haalt uit met een fantastische trap. Milanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sajószöged KTK 49%, Újpesti TE 51%.
Sajószöged KTK - Újpesti TE 1:2

58e minuut.
Nógrádi probeert naar een medespeler te passen. Szviták met een sublieme pass. Brasseur bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasseur haalt uit met een fantastische trap. Milanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sajószöged KTK - Újpesti TE 2:2

64e minuut.
Miklas is nu in balbezit. Miklas geeft de bal voor. Káldi rent richting de bal. Ciuchiţă onderschept slim de pass. Ciuchiţă schiet op doel. Schóber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Újpesti TE 2:3

85e minuut.
Stohl verovert de bal door een tackle van achteren. Szviták bereikt de bal nog maar net als eerste. Szviták probeert naar een medespeler te passen. Végvári is nu in balbezit. Végvári draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Sátori rent richting de bal. Avdić onderschept slim de pass. Nógrádi rent richting de bal. Avdić onderschept slim de pass. Avdić geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Topos is nu in balbezit. Topos draait met de bal, schiet en ... Milanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sajószöged KTK - Újpesti TE 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sajószöged KTK 52%, Újpesti TE 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sajószöged KTK - Újpesti TE 3:3