Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.01
  • Stadion: Kecske FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2724
Kecske FC Zalaegerszeg
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Ungvári rent richting de bal. Dragóner rent richting de bal. Dragóner passt de bal in één keer door. Madarász bereikt de bal nog maar net als eerste. Madarász haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Tisza is nu in balbezit. Ungvári verovert de bal door een tackle van achteren. Ungvári met een sublieme pass. Futó bereikt de bal nog maar net als eerste. Futó schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Öreg rent richting de bal. Csirik onderschept slim de pass. Csirik met een sublieme pass. Futó bereikt de bal nog maar net als eerste. Futó haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Barics controleert de bal met de borst. Madarász rent richting de bal. Galaschek rent richting de bal. Madarász onderschept slim de pass. Madarász haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kecske FC - Zalaegerszeg 1:0

37e minuut.
Bornemissza is nu in balbezit. Barics legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bornemissza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klement neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bakos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kecske FC - Zalaegerszeg 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kecske FC 37%, Zalaegerszeg 63%.
Kecske FC - Zalaegerszeg 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kecske FC 57%, Zalaegerszeg 43%.
Kecske FC - Zalaegerszeg 2:0