Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Újpesti TE KapKa eSC
Def Tactiek 442
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 26.7
goed Schieten zwak
redelijk Passen matig
goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Miklas geeft de bal voor. Daar is Kemenes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. Somlyódy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Lászka onderschept slim de pass. Miklas onderschept slim de pass. Miklas geeft een lange en hoge pass. Ciuchiţă maakt een snoekduik en kopt de bal. Somlyódy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti TE - KapKa eSC 1:0

11e minuut.
Paulusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulusz passt de bal in één keer door. Ökkeşoğlu is nu in balbezit. Ökkeşoğlu geeft een hoge lob. Ciuchiţă krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ökkeşoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ciuchiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nógrádi is nu in balbezit. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti TE - KapKa eSC 2:0

31e minuut.
Kemenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamas probeert naar een medespeler te passen. Ökkeşoğlu probeert naar een medespeler te passen. Lamas rent richting de bal. Lamas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Müller onderschept slim de pass. Tudor onderschept slim de pass. Tudor geeft een lange en hoge pass. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă schiet op doel. Somlyódy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kemenes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti TE - KapKa eSC 3:0

36e minuut.
Daar is Lamas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kemenes de bal. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă schiet op doel. Somlyódy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lamas rent richting de bal. Lamas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bencze is nu in balbezit. Bencze speelt de bal door. Lamas rent richting de bal. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpesti TE 29%, KapKa eSC 71%.
Újpesti TE - KapKa eSC 3:0

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Somlyódy met een harde bal richting middenveld. Nógrádi kopt de bal weg. Daar is Ciuchiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuchiţă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Nógrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nógrádi speelt de bal door. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. Somlyódy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti TE - KapKa eSC 4:0

71e minuut.
Lamas rent richting de bal. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamas rent richting de bal. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. Somlyódy bokst de bal weg.

81e minuut.
Lamas onderschept slim de pass. Lamas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kemenes de bal. Nógrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nógrádi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Forgács met een sublieme pass. Lamas rent richting de bal. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. Somlyódy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpesti TE - KapKa eSC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpesti TE 34%, KapKa eSC 66%.
Újpesti TE - KapKa eSC 5:0