Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sajószöged KTK Devil Driver
4--3--3 Tactiek 532
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 56.1
redelijk Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Daar is Brasseur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brasseur passt de bal met de wreef. Yusifzadə heeft problemen om de bal te vangen. Zito verovert de bal door een tackle van achteren. Zito draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Greff heeft problemen om de bal te vangen. Torregiani rent richting de bal. Torregiani met een sublieme pass. Zito rent richting de bal. Zito haalt uit met een fantastische trap. Schóber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Yamamoto passt de bal zonder na te denken. Zito rent richting de bal. Zito haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Avdić de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Devil Driver 0:1

11e minuut.
Avdić geeft een hoge lob. Ralph kopt de bal weg. Convey speelt de bal door. Zito rent richting de bal. Zito haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt Hugués de bal. Szviták speelt de bal door. Yamamoto met een sublieme pass. Klungelig pakt Zito de bal. Zito schiet op doel. Schóber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Convey bereikt de bal nog maar net als eerste. Convey probeert naar een medespeler te passen. Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. Zito haalt uit met een fantastische trap. Schóber maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Yamamoto passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zito de bal. Zito passt de bal met de wreef. Hugués rent richting de bal. Hugués schiet op doel. Schóber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Convey probeert naar een medespeler te passen. Hugués is nu in balbezit. Hugués probeert naar een medespeler te passen. Zito is nu in balbezit. Zito schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Devil Driver 0:2

28e minuut.
Yusifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifzadə geeft de bal voor. Ralph kopt de bal weg. Zito rent richting de bal. Zito draait met de bal, schiet en ... Schóber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Szviták probeert naar een medespeler te passen. Yamamoto controleert de bal met de borst. Convey probeert naar een medespeler te passen. Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. Zito haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Plian rent richting de bal. Yamamoto geeft de bal voor. Hugués kopt de bal weg. Klungelig pakt Zito de bal. Avdić bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ralph is nu in balbezit. Ralph passt de bal met de wreef. Hugués is nu in balbezit. Hugués schiet op doel. Schóber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Devil Driver 0:3

42e minuut.
Káldi passt de bal in één keer door. Yamamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamamoto passt de bal zonder na te denken. Daar is Zito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zito draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sajószöged KTK 74%, Devil Driver 26%.
Sajószöged KTK - Devil Driver 0:3

50e minuut.
Convey probeert naar een medespeler te passen. Lazar rent richting de bal. Lazar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hugués de bal. Hugués schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Devil Driver 0:4

55e minuut.
Kaj is nu in balbezit. Kaj met een sublieme pass. Topos bereikt de bal nog maar net als eerste. Topos draait met de bal, schiet en ... Satish werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Devil Driver 1:4

57e minuut.
Convey geeft de bal voor. Daar is Káldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hugués is nu in balbezit. Hugués haalt uit met een fantastische trap. Schóber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Devil Driver 1:5

58e minuut.
Torregiani onderschept slim de pass. Torregiani geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Káldi de bal onder controle te krijgen. Zito rent richting de bal. Zito haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ralph verovert de bal door een tackle van achteren. Ralph met een sublieme pass. Convey met een sublieme pass. Zito is nu in balbezit. Zito schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Lazar rent richting de bal. Lazar probeert naar een medespeler te passen. Hugués bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugués draait met de bal, schiet en ... Schóber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Devil Driver 1:6

67e minuut.
Darnyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yamamoto rent richting de bal. Yamamoto probeert naar een medespeler te passen. Hugués rent richting de bal. Hugués draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lazar neemt de hoekschop. Avdić heeft problemen om de bal te vangen. Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. Zito haalt uit met een fantastische trap. Schóber bokst de bal weg.

80e minuut.
Inworp. Greff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torregiani probeert naar een medespeler te passen. Hugués is nu in balbezit. Hugués haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Topos rent richting de bal. Plian onderschept slim de pass. Plian probeert naar een medespeler te passen. Zito rent richting de bal. Zito draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kaj passt de bal met de wreef. Vágner rent richting de bal. Vágner passt de bal zonder na te denken. Topos rent richting de bal. Topos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sajószöged KTK 61%, Devil Driver 39%.
Sajószöged KTK - Devil Driver 1:6