Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crataegus Monogyna L1verpool FC
Normal Tactiek 4-3-3
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 28.5
slecht Schieten solide
zwak Passen matig
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Klungelig pakt Jakupcsek de bal. Kenyeres is nu in balbezit. Kenyeres met een sublieme pass. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă schiet op doel. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Volenszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmermann onderschept slim de pass. Zimmermann geeft een hoge lob. Jakupcsek is nu in balbezit. Jakupcsek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Crataegus Monogyna - L1verpool FC 0:1

24e minuut.
Csörgő met een sublieme pass. Volenszki is nu in balbezit. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Volenszki onderschept slim de pass. Volenszki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gajáry bokst de bal weg.

31e minuut.
Kenyeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenyeres passt de bal zonder na te denken. Jakupcsek met een sublieme pass. Chiriţă heeft problemen om de bal te vangen. Chiriţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Antall met een snelle inworp. Szamosszegi rent richting de bal. Micskó speelt de bal door. Volenszki is nu in balbezit. Volenszki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crataegus Monogyna 49%, L1verpool FC 51%.
Crataegus Monogyna - L1verpool FC 0:1

57e minuut.
Zabos trapt de bal weg van het doel. Szamosszegi kopt de bal weg. Daar is Kövecses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă schiet op doel. Mikes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crataegus Monogyna - L1verpool FC 0:2

59e minuut.
Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă passt de bal zonder na te denken. Sadlok probeert naar een medespeler te passen. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Kövecses is nu in balbezit. Kenyeres onderschept slim de pass. Kenyeres passt de bal zonder na te denken. Sadlok rent richting de bal. Sadlok geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Volenszki is nu in balbezit. Seres verovert de bal door een tackle van achteren. Seres geeft een hoge lob. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sadlok probeert de bal aan de voet te houden. Pandur is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szamosszegi. Pandur wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

71e minuut.
Sadlok is nu in balbezit. Sadlok passt de bal zonder na te denken. Zabos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriţă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mikes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Daar is Micskó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kenyeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenyeres passt de bal met de wreef. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă haalt uit met een fantastische trap. Mikes bokst de bal weg.

76e minuut.
Sudár geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brecska met de inworp. Chiriţă kan de bal niet met de borst controleren. Chiriţă schiet op doel. Mikes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kövecses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă haalt uit met een fantastische trap. Mikes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Varró met een snelle inworp. Micskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakupcsek is nu in balbezit. Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crataegus Monogyna - L1verpool FC 0:3

82e minuut.
Hegyeshalmi met een sublieme pass. Jakupcsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakupcsek passt de bal in één keer door. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crataegus Monogyna 71%, L1verpool FC 29%.
Crataegus Monogyna - L1verpool FC 0:3