Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.01
  • Stadion: KapKa eSC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2915
KapKa eSC Sajószöged KTK
442 Tactiek 4--3--3
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 41.3
weak Schieten solid
average Passen adequate
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Greff geeft een hoge lob. Vágner heeft problemen om de bal te vangen. Topos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner schiet op doel. Somlyódy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Klungelig pakt Müller de bal. Kakas is nu in balbezit. Kakas passt de bal met de wreef. Müller rent richting de bal. Müller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Inworp. Darnyi met een snelle inworp. Brasseur rent richting de bal. Brasseur geeft een hoge lob. Vágner springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KapKa eSC - Sajószöged KTK 0:1

12e minuut.
Brasseur rent richting de bal. Brasseur schiet op doel. Böjte heeft problemen om de bal te vangen. Brasseur rent richting de bal. Brasseur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Greff onderschept slim de pass. Greff speelt de bal door. Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Topos bereikt de bal nog maar net als eerste. Topos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Greff speelt de bal door. Brasseur is nu in balbezit. Darnyi geeft een hoge lob. Vágner rent richting de bal. Vágner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Greff rent richting de bal. Greff passt de bal in één keer door. Daar is Topos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brasseur rent richting de bal. Brasseur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Gyurta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurta geeft een lange en hoge pass. Brasseur kopt de bal weg. Daar is Topos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kemenes heeft problemen om de bal te vangen. Vágner rent richting de bal. Vágner draait met de bal, schiet en ... Somlyódy bokst de bal weg. Kemenes verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
KapKa eSC - Sajószöged KTK 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KapKa eSC 83%, Sajószöged KTK 17%.
KapKa eSC - Sajószöged KTK 0:2

50e minuut.
Brasseur passt de bal zonder na te denken. Daar is Topos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topos geeft een lange en hoge pass. Vágner rent richting de bal. Vágner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kakas heeft problemen om de bal te vangen. Sipeki rent richting de bal. Sipeki passt de bal met de wreef. Daar is Topos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topos schiet op doel. Somlyódy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brasseur bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasseur haalt uit met een fantastische trap. Somlyódy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KapKa eSC - Sajószöged KTK 0:3

63e minuut.
Szamosszegi rent richting de bal. Darnyi onderschept slim de pass. Darnyi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Topos de bal. Brasseur speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Somlyódy trapt de bal weg. Darnyi heeft problemen om de bal te vangen. Darnyi probeert naar een medespeler te passen. Brasseur bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasseur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Brasseur bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasseur probeert naar een medespeler te passen. Vágner is nu in balbezit. Vágner haalt uit met een fantastische trap. Somlyódy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Káldi met een sublieme pass. Sipeki controleert de bal met de borst. Hornyák is nu in balbezit. Hornyák draait met de bal, schiet en ... Avdić kopt de bal weg. Schóber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Greff bereikt de bal nog maar net als eerste. Greff geeft een lange en hoge pass. Brasseur kopt de bal weg. Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Lászka rent richting de bal. Vágner verovert de bal door een tackle van achteren. Vágner speelt de bal door. Topos heeft problemen om de bal te vangen. Topos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Szviták geeft een lange en hoge pass. Vágner kopt de bal weg. Kakas is nu in balbezit. Greff rent richting de bal. Greff geeft een hoge lob. Somlyódy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KapKa eSC 63%, Sajószöged KTK 37%.
KapKa eSC - Sajószöged KTK 0:3