Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.01
  • Stadion: AgárdSC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2898
AgárdSC Crataegus Monogyna
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 25.6
matig Schieten slecht
matig Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Gyulai probeert naar een medespeler te passen. Orbán rent richting de bal. Zabos verovert de bal door een tackle van achteren. Udvari is nu in balbezit. Udvari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Micskó passt de bal in één keer door. Kerkai is nu in balbezit. Volenszki onderschept slim de pass. Volenszki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Volenszki rent richting de bal. Volenszki schiet op doel. Csizmadia probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Antall zal de hoekschop nemen. Dellamonica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Micskó probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pandur de bal. Pandur passt de bal zonder na te denken. Volenszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Volenszki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Mocsai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kövecses begaat een overtreding. Mocsai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mocsai met een snel genomen vrije trap. Csákányi heeft problemen om de bal te vangen. Orbán rent richting de bal. Orbán schiet op doel. Mikes bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Udvari is nu in balbezit. Udvari geeft een lange en hoge pass. Zabos is nu in balbezit. Orbán verovert de bal door een tackle van achteren. Orbán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AgárdSC 50%, Crataegus Monogyna 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AgárdSC - Crataegus Monogyna 0:0

49e minuut.
Pandur bereikt de bal nog maar net als eerste. Szieben onderschept slim de pass. Szieben geeft de bal voor. Orbán rent richting de bal. Orbán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Orbán is nu in balbezit. Udvari is nu in balbezit. Udvari passt de bal zonder na te denken. Orbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbán schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Udvari geeft de bal voor. Payer met een sublieme pass. Orbán heeft problemen om de bal te vangen. Orbán haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AgárdSC 30%, Crataegus Monogyna 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AgárdSC - Crataegus Monogyna 0:0