Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
L1verpool FC Kakucs
4-3-3 Tactiek ötös
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
22 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.5 gemiddelde waardering 23.9
very good Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Tărşolea is nu in balbezit. Zimmermann begaat een overtreding. Tărşolea raakt geblesseerd tijdens het duel. Tărşolea met een snel genomen vrije trap. Hudák krijgt zijn hoofd ertegen. Gajáry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Zimmermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
L1verpool FC - Kakucs 0:1

27e minuut.
Jakupcsek probeert naar een medespeler te passen. Sadlok met een sublieme pass. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
L1verpool FC - Kakucs 1:1

28e minuut.
Piechniczek geeft een lange en hoge pass. Jakupcsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakupcsek passt de bal zonder na te denken. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă schiet op doel. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Sadlok passt de bal met de wreef. Jakupcsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenyeres met een sublieme pass. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă haalt uit met een fantastische trap. Zsíros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Osorio de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Sadlok rent richting de bal. Brecska is nu in balbezit. Brecska passt de bal in één keer door. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă draait met de bal, schiet en ... Zsíros bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L1verpool FC 31%, Kakucs 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
L1verpool FC - Kakucs 1:1

53e minuut.
Chytroń geeft een hoge lob. Hudák is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seres. Seres krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Hudák is nu in balbezit. Herczegfalvi onderschept slim de pass. Herczegfalvi speelt de bal door. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă haalt uit met een fantastische trap. Zsíros bokst de bal weg.

65e minuut.
Sadlok verovert de bal door een tackle van achteren. Sadlok passt de bal zonder na te denken. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă schiet op doel. Zsíros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
L1verpool FC - Kakucs 2:1

67e minuut.
Piechniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakupcsek onderschept slim de pass. Kenyeres met een sublieme pass. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă draait met de bal, schiet en ... Zsíros bokst de bal weg. Osorio is nu in balbezit. Osorio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jakupcsek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiriţă geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt Sadlok de bal. Sadlok geeft de bal voor. Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă schiet op doel. Zsíros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zsíros trapt de bal weg. Kenyeres kopt de bal weg. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Osorio rent richting de bal. Chiriţă onderschept slim de pass. Ratkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă onderschept slim de pass. Chiriţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Sancho geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jakupcsek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Zsíros met een sublieme pass. Herczegfalvi kopt de bal weg. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
L1verpool FC - Kakucs 3:1

82e minuut.
Hudák passt de bal met de wreef. Kuncze rent richting de bal. Kuncze passt de bal zonder na te denken. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap. Gajáry bokst de bal weg.

84e minuut.
Wasfle rent richting de bal. Sadlok onderschept slim de pass. Sadlok speelt de bal door. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Hudák kopt de bal weg. Klungelig pakt Tărşolea de bal. Zimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea onderschept slim de pass. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L1verpool FC 37%, Kakucs 63%.
L1verpool FC - Kakucs 3:1